Fogadnál arra, hogy ki nyeri a választásokat? Aki úgy dönt, hogy a Smer győzelmére teszi a pénzét valamelyik fogadóirodában, csupán 1,01-es szorzóval számoljon. Ez azt jelenti, hogy 100 euró megtételével siker esetén csak 1 eurót nyerhetünk. Aki valamivel nagyobb babérokra törne, azért annak is van miből válogatnia.

 

A Niké, a Fortuna és a többi fogadóirodában a szombati választásokra már több tízezer fogadás köttetett. „A tétek száma magas, de az értékük nem hasonlítható össze a legnépszerűbb versenyekkel”, mondta Tibor Švarda, a Fortuna marketing igazgatója a HN-nek.

 

Richard Slušný, a Niké igazgatója szerint a legnagyobb értékű megtett fogadás 1000 euró volt. Az illető arra fogadott, hogy a választási részvétel meghaladja az 58 százalékot. Ha bejön a tipp, a szerencsés nyertes 1 750 eurós bevételre tehet szert.

 

 hirdetes_400x285  

De akadnak, akik arra fogadtak, hogy a SMER-SD nem kerül be a parlamentbe vagy hogy a választásokat az SDKÚ-DS nyeri. Az előbbinél 1000, az utóbbinál 2500 a szorzó.

 

Sok mindenre lehet tippelni

 

Sok variáció áll rendelkezésre a fogadni vágyóknak. Lehet tippelni a pártok sorrendjére, a választási részvételre, a pártok elért százalékpontjaira, vagy éppen arra, hogy két párt közül melyik ér el jobb eredményt, illetve, hogy melyik két párt kombinációja szerez parlamenti többséget.

 

Az alábbi táblázatban néhány lehetőséget soroltunk fel arra, hogy sikeres tippelés esetén 100 euró megtételekor mennyi lesz a nyeremény (a pontos és teljes listáért ma éjfélig kereshető fel fel valamelyik fogadóiroda honlapja).

fogad
Forrás: Körkép.sk, saját készítés

 

HNolnline, Körkép.sk

Nyitókép: TA3.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!