Egyelőre ismeretlen tettesek szétverték Jozef Viskupič (OĽaNO) parlamenti képviselő nagyszombati (Trnava) kávézóját. A politikus saját blogján számolt be arról, hogy tegnap, kevéssel délután 15:00 után hívta fel felesége azzal, hogy a családi vállalkozásként működő kávézó előtt két szélsőséges fiatalokból álló tábor mérte össze erejét.

 

Az összecsapás során az utcáról felszedett macskakövekkel dobálták meg a kávézó épületét. Az egyik várandós alkalmazott is épp szolgálatban volt.

 

416774_article_photo_8nvxn34_sme_sk
Forrás: Facebook.com

 

Viskupič beszámolója szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy tervezett vagy véletlenszerű „találkozó“ volt-e a kávézónál. Az egyértelműen szélsőséges elemekből álló csoport létszámát a parlamenti képviselő 60 főre becsülte. Azt is kiemelte, hogy ilyen esetre Nagyszombatban 10 éve nem volt példa.

 hirdetes_810x300  

 

 

„Továbbra is mindent megteszek törvényjavaslatokkal vagy saját kezdeményezéssel azért, hogy az ehhez hasonló esetek ne fordulhassanak elő. Hogy az extrémizmus és a radikalizáció elemeit kigyomláljuk (…)“ – írta az OĽaNO-NOVA képviselője blogjában.

 

Z vojnovej linie …

Gepostet von Jozef Jofo Viskupic am Freitag, 29. April 2016

 

Körkép.sk

 

Nyitókép: jozefviskupic.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!