Nagy megtiszteltetésben részesült az YBS DAC Fanklub. Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke elküldte számukra azt a magyar zászlót, amely korábban az Országház előtt volt kifüggesztve Budapesten.

 

Bár a zászlót ünnepélyes keretek között szerették volna átadni a dunaszerdahelyi Habos napokon, hogy a szurkolók is átérezzék az ajándék súlyát, szervezési okok miatt erre nem került sor. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük az YBS Fanklub közleményét.

 

Az YBS Fanklub közleménye

Megtiszteltetés érte az YBS

 hirdetes_300x300  

FANKLUBOT és minden DAC szurkolót

Bizonyára értesültetek róla, hogy a magyar Országgyűlés elnöke, Kövér László Úr, zászlót küldött a dunaszerdahelyi szurkolóknak. Azt a magyar nemzeti lobogót, mely korábban az Országház előtt lengett Budapesten.

A zászlóátadási ceremónián Kövér László házelnök szavait tolmácsolták, ahol kihangsúlyozták az YBS FANKLUB szerepét. A példaértékű minőségi- és sportszerű szurkoláson túl az összefogásra ösztönző, tudatos irányvonalat helyeselve bíztatták tevékenységünket.

A zászlót ünnepélyes keretek között a Habos napokon szerették volna átadni. Azonban csak az Eb -re orientált habos napok szervezői, a már megegyezett időpont előtt egy órával, hely- és időhiányra hivatkozva nem tették lehetővé, elutasították e fontos esemény létrejöttét.

Ezt a számunkra megtisztelő és fontos, becsben tartott ereklyét, ami az egységet, az egyenlőséget, a lelki- szellemi egymáshoz való tartozást szimbolizálja, kénytelenek voltak az átadáshoz, az ajándék eszmei értékéhez méltó alkalmas, új helyet találni. Így több szurkolót megfosztva e becses gesztustól, szűkebb keretek között adták át a dunaszerdahelyi Trianon emlékműnél.

Az YBS FANKLUB és minden DAC szurkoló köszönetét fejezi ki Kövér László házelnöknek, hogy e mérhetetlen megtiszteltetésben részesülhettünk, és e lobogóval megerősítettek eszményeinkért folytatott küzdelmünkben.

Hajrá DAC! Hajrá Felvidék! Hajrá Magyarország!

-YBS-

 

Körkép.sk, facebook.com/ybsdacfanklub

Nyitókép: facebook.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!