Állítólag nem Vladimír Weiss vezette az autót, amit Pozsonyban vasárnap korareggel állítottak meg a rendőrök. A szlovák fociválogatott játékosának ügyvédje, JUDr. Juraj Kuráň szerint a rendőrök zaklatták védencét, és kényszert alkalmaztak az alkoholoszondás vizsgálatnál és a vérvizsgálatnál is.

 

„Azt a személyt, aki az autót valójában vezette, a rendőrök fel sem szólították alkoholoszondás tesztelésre vagy vérvizsgálatra, és a rendőrség egyáltalán nem tétovázott, hogy a tesztet a csoport egy másik tagjánál, Valdimír Weiss esetében megpróbálja kikényszeríteni, több tanú egyértelmű vallomása ellenére, miszerint nem Vladimír Weiss volt a sofőr.“

 

nyilatkozta az az ügyvéd.

 

A rendőrség szerint ifj. Vladimír Weiss vasárnap korareggel egy G-s Mercedest vezetett, mikor a közlekedési járőrök megállították. Az autóban a JOJ telvízió indormációi szerint tíz másik fiatal tartózkodott. Weiss állítólag elutasította az alkoholszondás vizsgálatot és a vérvizsgálatot is, ezért a rendőrök a törvény élrtelmében úgy kezelték, mint aki 1 ezreléket fújt volna – ami pedig már bűncselekménynek minősül –, ezért őrizetbe vették.

 hirdetes_810x300  

 

Teraz.sk

Nyitókép: Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!