A rendőrség Gyorsasági Maraton 2017 nevezetű akciója során óránként 45 olyan sofőrt kapott el, akik túllépték a megengedett sebességet – tájékoztatta a SITA hírügynökséget Denisa Baloghová rendőrségi szóvivő. Az ellenőrzések során majdnem 1 100 sofőrt kaptak el, közülük 142 nő, 956 pedig férfi volt.

 

A településeken belül nagyjából ezer, településeken kívül 84, az autópályákon és gyorsforgalmi utakon pedig 41 szabálysértés történt. A sofőrök leginkább a nappali órákban siettek, a leggyorsabb szabálysértőt a  Trencsén megyében található Botfalu község közelében kapták el, aki 45 kilométer/órával lépte túl a megengedett sebességet.

 

A Nyitra megyében található Nyitraivánka községben egy sofőr például 54 kilométer/órával ment gyorsabban a településeken megengedett 50-es határnál. A kelet-szlovákiai  Kráskarebrényben azonben ezt is sikerült felülmúlni, egy gyorshajtó 106 kilométer/órás sebességgel száguldozott a községben.

 

 hirdetes_810x300  

A 24 órás intenzív ellenőrzésben április 19-20 között több mint 400 rendőr vett részt, összesen 386 helyen vadásztak gyorshajtókra.

 

Webnoviny.sk
kép: pravda.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!