A parlamenten kívüli, de az utóbbi időben magára találó Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) Besztercebánya városában szeretett volna kihelyezni egy óriásplakátot az alábbi szöveggel: „Az ĽSNS egy éve van a parlamentben, de semmit nem vittek véghez.”

 

A reklámot azonban elutasították. A párt szóvivője, Stano Župa és a párt félelmet lát a lépés mögött, illetve az ĽSNS kollaborálását: „A 3Dteam egy óriásplakátot szeretett volna rendelni Besztercebányán,  a közvetítőn keresztül már megegyeztünk a helyszínről, időpontról és árról is. A vizuális anyag elküldése után azonban azt a választ kaptuk, hogy elutasítják a kihelyezését.”

 

 

A KDH szerint több mint meglepő lenne, ha már elkezdenénk félni a fasisztáktól vagy esetleg együttműködni velük, Župa szerint nem adják fel:

 hirdetes_300x300  

 

„A 3Dteam fogja keresni azokat a lehetőségeket, hogy nyilvánosságra hozzuk az igazságot az ĽSNS parlamenti működéséről más reklámfelületen, esetleg más módszerrel. Arra számítunk, hogy találunk még Szlovákiában olyan reklámfelület tulajdonost, aki nem működik együtt illetve nem fél a fasisztáktól és kihelyezi az adott tervet a reklámhordozóin.”

 

Teraz.sk
kép: bigmedia.sk (illusztráció)

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!