A RegioJet közlekedési vállalat részese lesz Pozsony megye integrált közlekedési rendszerének, a bővítésnek köszönhetően az emberek elkerülhetik a mindennapos dugókat és jelentősen javulhat Pozsonypüspöki (Podunajské Biskupice), valamint Vereknye (Vrakuňa) közlekedési helyzete.

 

A terveket a városi képviselőtestület szerdai ülésén hagyták jó. A közlekedési vállalat 2018-től kezdve a Pozsony-Főpályaudvar, Pozsony-Újváros, Pozsony-Vereknye, Pozsonypüspöki, Csölle (Rovinka), Misérd (Nové Košariská), Annamajor (Miloslavov), Úszor-megálló (Kvetoslavov-zastávka), Úszor (Kvetoslavov) vonalon fog szerelvényt működtetni. A közeljövőben két új megállóval bővülhet a vonal.

 

Az S70-es járat csúcsidőben 15 percenként, csúcsidőn kívül 60 percenként fog közlekedni. A RegioJet integrálását a megye közlekedési rendszerébe a megyei képviselők is jóváhagyták júniusban, Így egy menetjeggyel utazhatunk majd nemcsak a sárga vonatokon, de a tömegközlekedésen is városszerte. Amennyiben többet szeretne megtudni a jegyárakról, olvassa el júniusi cikkünket is:

 

 hirdetes_810x300  

A RegioJet is csatlakozik Pozsony megye tömegközlekedési rendszeréhez

 

Pozsony megye integrált tömegközlekedési rendszerét 2013 júniusában indították el, a főváros és Malackai járás bevonásával. 2015 novemberében a rendszert kiterjesztették a Bazini és Szenci járásokra is, valamint Nagyszombat megye egyes településeire.

 

Webnoviny.sk
kép: sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!