A Körkép.sk korábban már beszámolt róla, hogy a Magyar Közösség Pártja és a Baross Alapítvány októbertől indítja útjára a dél-szlovákiai gazdaságfejlesztési csomagját. Hétvégén a pályázáshoz szükséges feltételek is napvilágot láttak.

 

Az 5 milliárd forintos (mintegy 16,5 millió eurós), magyar kormányzati forrásokból létrehozott keretösszegből felvidéki pályázók igényelhetnek támogatást legalább 30 százalékos önrésszel legfeljebb 15 ezer euróig. Az első körben még nem, de a későbbiekben, az 5 milliárdos keretösszegen felül azonban hitelkonstrukciós programok is helyet kaphatnak a felhívásban.

 

A pályázati felhívások megtalálhatók a www.baross-palyazatok.eu címen a „Pályázatok” menüpont alatt. Pályázni csak az a szervezet tud, aki a regisztrációs linken elvégzi a regisztrációs folyamatot, majd az ott kapott felhasználói adatokkal belép a pályázati felületre. A támogatási kérelmek benyújtására 2017. október 1-től van lehetőség, a végső beadási határidő 2017. október 20.

 

 hirdetes_300x300  

A pályázati felhívás két részterületre bontható, a mezőgazdaság, illetve és a kis- és középvállalkozók támogatására. Mindkét területen a pályázati keretösszeg összesen 2,425 milliárd forint.

 

Az érdeklődők a pályázattal kapcsolatos kérdésekben a http://www.baross-palyazatok.eu honlapon, valamint a Programiroda területi irodáiban térítésmentesen kaphatnak felvilágosítást.

 

Forrás: baross-palyazatok.eu

 

Októbertől pályázhatnak a felvidéki vállalkozók a Baross Gábor fejlesztési programban

 

Indul a milliárdos Baross Gábor program Felvidéken

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!