Ma reggel 8 órakor kezdődött hivatalosan a jegyárusítás a DAC-Slovan rangadóra a MOL Aréna két jegypénztáránál. Portálunk értesülései szerint sokan már hajnalban besorakoztak, hogy jegyhez jussanak, ám még így is voltak, akik hoppon maradtak.

 

A Körkép egyik tudósítója is a helyszínen volt, a jegypénztárosoktól kapott információk szerint fél 10-kor már minden jegy elkelt.

 

Portálunkon már korábban beszámoltunk arról, hogy a november 3-i Slovan elleni meccsen nyitják meg az elkészült A-lelátót, így közel 10 ezresre növekedik az aréna befogadóképessége. Ebből körülbelül 9 ezer jegy vehető a standard helyekre, tehát nem az emeltdíjas VIP-szektorba.

 

 hirdetes_810x300  

Hogyan lehet eladni 90 perc alatt 9000 jegyet?

 

A válasz, hogy sehogy. Egy főnek 5 darab jegyet adnak el, miközben készpénzzel kell fizetni a jegypénztárban. A 9 ezer férőhely egy része eleve a bérleteseké (számukat maximum megbecsülni lehetne, hivatalos információnk egyelőre nincs pontos számukról).

 

fotó: Körkép.sk/Dian Csaba

 

Tudósítónk feltette a kérdést a jegypénztárnál, hogy egyáltalán mennyi jegy állt rendelkezésre nyitáskor. A válasz pedig megdöbbentő…

 

2000

 

A 9000 jegy egy része tehát a bérleteseké, információink szerint 2000 jegy magyarországi szurkolók részére lett külön egyeztetés alapján lefoglalva, a városháza is igényt tartott jónéhány jegyre, és végül maradt 2000 jegy azok számára, akik egyik fenti kategóriába sem tartoznak bele.

 

Portálunk információi szerint némi dulakodás is volt, mikor kiderült, hogy hiába sorakoztak sokan órákig, mégis kénytelenek a tévében nézni majd a várva várt meccset.

 

Ne reménykedjünk az online-jegyárusításban…

 

Akiben még élt a remény, hogy a holnap induló online-jegyeladás útján jut belépőjegyhez, annak van még egy rossz hírünk: Értesüléseink szerint az online-eladásra fenntartott jegyeket is eladták ma a jegypénztárakban.

 

Megindult a jegyüzérkedés

 

Délelőtt 10 órakor már megjelent az egyik internetes hirdetőfelületen egy felhívás, mi szerint eladóvá vált néhány jegy a DAC-Slovanra. „Ár megegyezés szerint”. Úgy tudjuk, hogy az amúgy 8 eurós jegyért 60 eurót kértek volna el…

 

reprofoto

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk/Dian Csaba

 

Szeretne naprakész maradni? Így találhatja meg híreinket a facebook-on

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!