A Most-Híd választási boszorkányhájában kifundált legújabb rémhírt, miszerint Farkas Iván, az MKP megyeelnök-jelöltje visszalép a jelöléstől a választási kampány végén, maga az érintett cáfolta meg egy FB-os bejegyzésében:

 

 

Fű alatt, vegyespárti szóbeszédben és kampánygyűléseken („nem kizárt, hogy Farkas visszalép Belica javára”) terjesztett álhír nem egy fair play díjas kampányfogás a Most-Híd részéről, amiről remélhetőleg a választóknak is meglesz a véleményük. Nem kizárt, hogy az összejöveteleiken pártközponti útmutatás alapján érvelnek ezzel a csúsztatással Nyitra megyében. Valószínűleg ezzel a trükkel azt a sok esetben elhangzó kellemetlen kérdést igyekeznek ellensúlyozni, hogy Bugárék miért sorakoztak fel Belica mögé, aki közismerten nem magyarbarát! Meglátjátok, majd Farkas is, az mkp-s is visszalép a javára! Á, dehogy!

 

 hirdetes_400x285  

Sokkal inkább gondolta, remélte volna az ember, hogy ennek pont az ellenkezője fog megtörténni!

 

Mégpedig az, hogy a Most-Hídban végre valahára feltör a mélység bugyraiból az eddig titkolt magyarságtudat, megszólal a lelkiismeretük, és óvatosan kifarolnak Nyitra megyében a kampány során a magyarok számára annyira idegen hármas koalícióból. Azt fogják az embereknek titokban sugallani, hogy szavazzatok, ha már így alakult, a közös Smer-SNS-Most-Híd koalíció vegyespárti, magyar képviselőjelöltjeire, a koalíció többi jelöltjét pedig hagyjátok szépen karikák nélkül! Nézelődjetek, keresgéljetek tovább a szavazólapon, hiszen a megyei választásokon az adott körzet minden egyes jelöltje egy „lepedőn” lesz! Nekünk sajnos, ez az egyedüli „koalíciós” lehetőség adatott meg, hogy bekerüljünk néhányan a megyei önkormányzat képviselőtestületébe! Egyedül nem megy!

 

És ami talán még fontosabb, az öregúr Belicára sem kell feltétlenül szavaznotok, bár mi hivatalosan támogatjuk őt, hiszen van itt egy esélyes magyar megyeelnök-jelölt Farkas Iván személyében! Ez így fair lett volna, kalapot megemelő!

 

De nem lett az, dadus! Mert a politika önző és szűklátókörű dolog! Inkább szól a politikusokról, mint a választópolgárokról! Sok esetben mellőzi az őszinteséget, eszközökben nem válogat! Az elképzelhetetlen dolgot – Smer-SNS-Most-Híd Nyitra megyei koalíciót és Belica támogatását – igyekszik gőzerővel megmagyarázni és mindenki számára előnyösnek feltüntetni! Az elképzelhetőt, például, hogy egy magyar érdekeltséggel is bíró párt félhivatalosan magyar jelöltet támogasson, pedig eleve kizárja, sőt harcol ellene!

 

Ezt akartuk, dadus?

 

Száraz Dénes

Nyitókép: mkp.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!