Csütörtök reggelig, alig pár óra alatt már több mint 10 ezren olvasták tegnap délutáni cikkünket az MKP Nyitra megyében készülő kollaborációjáról, lefekvéséről Milan Belicának.

 

A Farkas Iván, Szigeti László, Bolya Szabolcs, Csenger Tibor, Kőrösi Ildikó, Horváth Árpád, Viola Miklós, Gyarmati Tihamér, Becse Norbert, Földes Csaba, Orosz Őrs alkotta 11 fős MKP-s megyei frakcióban információink szerint jelenleg nagy többségben vannak azok, akik szerint meg kell egyezni Milan Belicával a megyei hatalomgyakorlás érdekében. A helyi MKP ezzel támogatná a Smer – SNS – Most-Híd koalíciót, eladva ezzel a választóikat.

 

Több száz lájk, több tucat komment és megosztás mellett olvasóink közül ma reggelig 425-en szavaztak is a Körkép.sk kérdésére.

 

 hirdetes_810x300  

A hírrel kapcsolatban a Körkép sk. megkérdezi olvasóit, mi a véleményük az MKP ilyen jellegű szerepvállálásáról:

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Ilyen Bugár is van, vagy volt

 

Az MKP választói egyértelműen elmondták a véleményüket a párt lehetséges döntéséről, üzenve is azoknak, akikre az elmúlt években és a november 4-i megyei választásokon MÉG szavaztak.

 

Most ezekből szemléztünk (a kommentek megnézhetők honlapunkon és fb-oldalunkon.)

 

BT: Emlékeztek még, kedves MKP? „Szívünkben a döntés” Mi ez szerint választottunk, tavaly, és az idén is. Miért nem szóltatok időben,  ne kábítsuk magunkat, hisz ez csak süket duma? Ja persze, a pórnép ne pofázzon a nagyok dolgába. Mondhatjátok bátran. Mi meg mondanánk, keressetek Magatoknak új szavazókat, bátran.

 

NJ: Ez nem lehet igaz – SMER, SNS, MOST-Híd, MKP koalíció?! Ha ez megtörténik, kérdésem: – mi a különbség az MKP és a MOST-Híd között? Itt elvek szerint csak a választások előtt politizálunk, utána a személyes érdekek felülírnak mindent?

 

NJ: Hogy a koalíció egyáltalán felmerülhet, az annak a következménye, hogy az MKP-ban túlsúlyba kerültek a megélhetési politikusok.

 

KA: Az említett 11 fő remélem vállalja majd a felelősséget, amivel teljesen hiteltelenné tenné az egész MKP-t ill. szégyellhetik magukat, hogy egyáltalán ilyenen gondolkoznak!

 

JT: Mindig felhördülés van, ha a tót azt a szlogent pendíti meg, hogy „kurva magyar”..! Hát, az eseményeket elnézve, nem lő nagyon mellé! Jó pénzért, hatalomért mindent… Ilyen Bugár is van, vagy volt.

 

NA: Buta önös érdek, gondolat ez. Tisztséghalmozási inger esetleges alispáni poszt vezérli a kiötlőt. Bízom benne, hogy megfeneklik ez az MKP-t ellehetetlenítő abszurd gondola, mert ha nem, akkor sokak fejében forog, hogy kilép és hátat fordít a pártnak, mert ugye a „charakter rozhoduje”.

 

AB: Erre az egészre még a választások előtt mérget mertem volna venni. Meg fogják tudni ideologizálni. Addig fognak ülésezni, amíg kialakul egy frappáns, minden választójuknak a torkán lenyomható egységes álláspont. Ezért megyünk el mi, magyarok sokkal kisebb arányban szavazni, mint a szlovákok. Utálom, amikor hülyének néznek. És ezzel egyre többen vagyunk így.

 

FM: Ezeknek csak arról van szó, hogy a vályúnál maradjanak. Bugárt meg ismerjük, én ebből a csatlakozásból nem kérek.

 

GYI: Csak álljanak össze! Ahol az MKP van, az előbb utóbb a csődöt jelenti. Legalább bukik az összes!

 

SS: Remélem, az MKP észnél marad és nem hódol be. Kár lenne sok leendő szavazatot emiatt elveszíteni.

 

SzT: Hát igen, a hatalomért mindent.

 

GK: Csöbörből vödörbe.

 

: Amennyiben erről tárgyalni kell, már rég rossz

 

PM: Ha összeállnak a Smerrel, a büdös Bugárral, többet nem szavazok rájuk. Négy szavazat, uraim.

 

BO: Óriási hiba lenne ez a koalíció. Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. A jelenlegi mandátumelosztás lehetővé teszi korrekt, kompromisszumos döntések meghozását, hiszen a patthelyzet senkinek sem jó. (…) nem kellene még egyszer a tizenhat évvel ezelőtti hibákat elkövetni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!