Nagyszombat Megye Önkormányzata közzétette a 2018-as évre vonatkozó megyei pályázati kiírásokat. Három területet felkaroló témakörben lehet pályázni. Ilyen az egészségügy, kultúra és a sport.

 

A három programra meghirdetett pályázati felhívás összesen 570 ezer eurónyi keretösszegből gazdálkodik. Míg a településeknek 30 százalékos, addig az egyéb pályázók számára 5 százalékos a pályázati projektértékből vállalt önrész mértéke.

 

A három program a következő:

 

 hirdetes_400x285  

Kulturális, művészeti és ifjúsági tevékenységek támogatása (Podpora kultúrnych, umeleckých aktivít a mládeže)

Egészség, betegség megelőzés és a szociálisan hátrányos helyzetű lakosok támogatása (Podpora zdravia, prevencie chorôb a aktivít zameraných na pomoc pre sociálne odkázaných občanov)

Sport és ifjúsági programok támogatása (Podpora športových aktivít a mládeže)

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a megyei önkormányzat megkétszerezte az idei megyei pályázatokra szánt keretösszeget.

 

A megye költségvetéséből a fent felsorolt programok mindegyikére 190 000 eurót különítettek el, ami együttesen 570 000 eurót tesz ki. Az elnyerhető minimális összeg 500 euró. A pályázat benyújtására jogosult minden olyan fizikai és jogi személy, vállalkozó, aki Nagyszombat megye területén állandó lakóhellyel vagy székhellyel rendelkezik.

 

A pályázatok leadási határideje március 29.

 

További részeltekről Nagyszombat megye hivatalos honlapján tájékozódhat, amit ide kattintva érhet el.

 

Körkép.sk/LE

Nyitókép: trnavskyhlas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!