Robert Kaliňák (volt?) belügyminiszter még hétfőn délelőtt jelentette be a sajtónak, hogy visszalép funkciójáról, azonban erről még nem kapott hivatalos értesítést Andrej Kiska államfő.

 

Kaliňák hétfőn azt is elmondta a sajtónak, hogy még van néhány félbehagyott ügy az asztalán, melyeket szeretne befejezni, van néhány törvényjavaslat, melyeket még szeretne beterjeszteni a parlament elé, és ha ezzel elkészül, akkor hivatalosan is beadja a visszalépéséről szóló értesítést az államfőnek.

 

Roman Krpela, Kiska szóvivője a sajtónak megerősítette, hogy eddig semmilyen módon sem értesítette Kaliňák az államfőt a visszalépéséről, sem arról, hogy mikorra várható az értesítés.

 

 hirdetes_810x300  

Hogy Kaliňák komolyan gondolta a „félbehagyott” munka befejezését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szerdán részt vett a kormány ülésén is, ahol saját későbbi facebook-bejegyzése szerint elbúcsúzott kollégáitól, valamint megköszönte a közös munkát.

 

 

Erik Tomáš (Smer) parlamenti képviselő, a kormányfő tanácsadója szerint a napokban sor kerülhet a lemondás hivatalos átadásáról.

 

teraz.sk

Nyitókép: 24hod.sk

 

Kapcsolódó tartalom:

 

Lemondott Robert Kaliňák

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!