Hétfőn a Most-Híd székházában sajtótájékoztatóra készült Peter Pellegrini szlovák kormányfő és Bugár Béla, amikor utóbbi zakójából, miközben a mobiljáért nyúlt, egy gyanús fehér zacskó esett az asztalra.

 

A média azonnal felkapta a hírt, megkezdődött a találgatás, hogy vajon mi lehetett a furcsa zacskóban? Kokain? Nehát fogpiszkáló? Az alábbi videón érdemes figyelni Bugár reakcióját is.

 

 

  hirdetes_300x300   

A kormányfő szóvívője szerint egyszerű fogpiszkáló esett ki Pellegrini belső zsebéből, a média és a közvélemény azonban erősen megosztott a kérdésben.

 

Íme, egy GIF-is az ominózus jelenetről.

 

via GIPHY

 

A közmédia helyszínen levő riportere saját közösségi oldalán osztotta meg a cikk nyitóképét, elmondása szerint ez a legélesebb fotó, mely az ominózus pillanatról készült. Az ő véleménye szerint fogpiszkáló a „tettes”. A Trend újságírója ellenben azt írja, hogy hiába próbálkozott hasonló fogpiszkálóval és mozdulattal, az egyszer sem ragadt úgy az asztalra, mint Pellegrini tárgya. Egyes kommentelők szerint nehezebb tárgyról van szó, ami akár egy kokainos szelence is lehet.

 

Mit gondol, fogpiszkáló esett ki Pellegrini zakójából?

Betöltés ...  Betöltés ...

 

Íme, egy hasonló fogpiszkáló a Körkép.sk fényképén:

 

fogpiszkáló fehér papírzacskóban. Kép: Körkép.sk

 

fogpiszkáló fehér papírzacskóban. Kép: Körkép.sk

 

Körkép.sk

Nyitókép: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!