Tomáš Drucker (Smer) belügyminiszter szerint Igor Matovič szenzációkat hoz létre rágalmazásokkal és kitalációkkal, amelyek után elég nehéz az érintett személynek jól kijönnie. És még ha sikerül is neki, a rossz érzés megmarad.

 

Így reagált a belügyminiszter az ellenzéki OĽaNO pártelnökének vádjaira, miszerint tudatosan hazudik és próbálja meg átverni az embereket azzal kapcsolatban, hogy miként szerzett a felesége vállalata telkeket többek között a Nagyszombat melletti Ispácán (Špačince) (ennek hátteréről bővebben itt olvashat).

 

Matovič szerint a Drucker házaspár jócskán áron alul jutott hozzá bizonyos telkekhez, ezért ajánlatot tett, hogy az vételi ár duplájáért megveszi őket (Druckerék 90 eurocent/négyzetméter áron jutottak a telkekhez, az ellenzéki politikus szerint a piaci ár legalább 40 euró lehet).

 

 hirdetes_300x300  

Drucker mai sajtótájékoztatón, elmondta, hogy szerinte Matovič nem feltárja a mocskot, hanem okozza, ettől függetlenül elfogadja az ajánlatát, és eladja neki a területet. Hozzátette:

 

„Teljes határozottsággal elutasítom, hogy feleségem áron alul szerezte volna a telkeket. Tudomásul veszem, hogy közszereplő vagyok, így az általam vagy hozzátartozóim által szerzett vagyon eredetét fokozottan figyelik, de úgy vélem, hogy a másik oldalról jogom van befektetni a pénzemet”

 

Matovič szerint Drucker hazudik és átveri az embereket a telekbizniszével kapcsolatban

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Nyitókép: topspravy.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!