Az elkövetkező időszakban minden bizonnyal a Komáromi Napok szolgáltatják majd a legtöbb programot a Komáromi járásban, de találunk azért más rendezvényeket is a régióban.

 

Április 20.

 

Dél-Komárom – Arany 17 Rendezvényközpont. – 16:00-18:00 Egészség boldogság karaván. 

 

 hirdetes_400x285  

„Az első komáromi LifeCare Karaván alkalmával megismerkedhetsz egy egészségesebb, boldogabb élet lehetőségével, az egészséges és ízletes táplálkozás titkaival, illetve természetes megoldásokkal a modern ember problémáira, valamint termék tesztelésen és kóstoláson vehetsz részt.” – olvasható a szervezők felhívásában.

 

forrás: facebook.com

 

Április 21.

 

15:00-17:30 – II. Kultúrtörténeti séta – A komáromi Nádor utca

 

Mácza Mihály történész vezetésével 2-2,5 órás sétán vehetnek részt az érdeklődők, minek során bemutatásra kerül a komáromi Nádor utca fejlődési folyamata, valamint a belváros történelme. Gyülekező a Tiszti pavilon előtti téren. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

Április 20. – Május 1. – 27. Komáromi Napok

 

Április 20-án megkezdődnek a 27. Komáromi Napok. Révkomáromban a Limes Galériában rendezendő kiállítással indul a program, míg Komáromban (HU) a Monostori Erőd nyílt napjával veszi kezdetét a május 1-ig tartó programsorozat.

 

17:00 – eNRA és a kassai Rovás Alkotóközösség kiállítása a komáromi Limes Galériában. Kiállító művészek: Barabás Márton, Borisza Borsó József, Dienes Attila, Gál Tamás, Juhász Vica, Koreň András, Nemes László, Orosz István, Szabó Ottó, Szurcsik József, Zeman Zoltán. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

Párizs után a világon másodikként a komáromi Monostori erődben kerül megrendezésre az ,,Ezüst gazdaság” kiállítás és vásár, 2018. április 20-21-én.

 

A tatabányai székhelyű Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás, RDV ETT partnereivel: a győri Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal, valamint a Komáromi és a Szenc-Bazini Regionális Fejlesztési Ügynökséggel együttműködve a Silver economy – Ezüst gazdaság című projekt keretén belül kiállítást és vásárt rendez április 20-21-én a Monostori Erődben.

 

A rendezvényen olyan kiállítóknak biztosítanak ingyenes bemutatkozási lehetőséget, akik 50 feletti cégvezetők, vagy az idősebb korosztály számára gyártanak termékeket, esetleg szolgáltatásokat nyújtanak különböző területeken.

 

 

A 27. Komáromi Napok teljes programja itt érhető el.

 

A horgászok nagy örömére már megnyitott a gelléri GHT horgásztó. Áprilisban 7:00 és 18:00 óra között, májustól pedig 7:00 és 19:00 között tart nyitva.

 

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!