A RegioJet magán vasúttársaság megerősíti a Pozsony–Horvátország vonalon közlekedő autóbusz-összeköttetését. A tavalyi évvel ellentétben idén hetente kétszer fognak a RegioJet buszai közlekedni a délkelet-európai államba.

 

Az autóbuszok péntekenként és keddenként fognak Pozsonyból Horvátországa indulni, míg Horvátországból Pozsonyba szombatonként és szerdánként fognak közlekedni a RegioJet sárga buszai.

 

A vasúttársaság az utasok egyre növekvő érdeklődésére hivatkozva emelte meg a Horvátországba induló autóbuszok számát. Elmondásuk szerint sok autóbuszba már most foglalt az összes hely.

 

 hirdetes_300x300  

A RegioJet nemcsak az összeköttetések számát emeli meg, de az autóbuszok kapacitását is megkétszerezi. Ez azt jelenti, hogy egy autóbusz helyett kettő fog közlekedni a Pozsony–Horvátország és Horvátország–Pozsony útvonalon.

 

A szezonális összeköttetés május 25-től egészen szeptember 6-ig várja a Horvátországba készülő utasokat. Az autóbuszok pénteken és kedden 21.00 órakor fognak Pozsonyból Splitbe indulni, ahova másnap reggel 9.30 órakor érkeznek majd meg.

 

Splitből Pozsonyba szombaton és szerdán 20.30-kor indul vissza az autóbusz, ami másnap 9.00 órakor érkezik meg Pozsonyba. Az autóbuszok érinteni fogják Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik és Primošten reptereit is.

 

Sme.sk

Nyitókép: RegioJet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!