Nyitra megye képviselőtestülete elfogadta a közutak felújításának 2018-as tervezetét – áll az MKP közleményében. Eszerint idén 6,2 millió eurót szán a megyei önkormányzat 19 útszakasz modernizációjára:

 

„A Komáromi járásban 6, az Érsekújvári járásban 4, a Lévai járásban 6, a Vágsellyei járásban pedig 3 útszakaszt látunk el új burkolattal.”

 

A testület Csenger Tibor (MKP) megyei alelnök javaslatára 83 ezer eurós támogatást szavazott meg a komáromi Jókai Színház épületfelújítására. Farkas Iván (MKP) megyei képviselő a közleményben hangsúlyozta, hogy a Most-Híd megyei alelnöke nem szavazta meg.

 

A Nyitra megyei Leader-társulások közül Alsó-csallóközi Helyi Akciócsoport 49 500 eurós, a Termál Helyi Akciócsoport 46 500 eurós támogatásban részesülhet, a Párkányi rendelőintézet 118 ezer euró értékben részesülhet a megyei költségvetésből. A Vágsellyei Rendelőintézet 420 ezer eurót kap épületfelújításra.

 hirdetes_810x300  

 

„Az Érsekújvári Ipariskola 214 ezer euró, a Komáromi Műszaki Középiskola 95 ezer euró, a Vágsellyei Szakközépiskola 125 ezer euró, a Vágsellyei Összevont Középiskola pedig 88 ezer euró megyei támogatásban részesül épület-felújításra”

 

áll a közleményben.

 

Körkép.sk

Nyitókép: dnes24.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!