A TV Markízának sikerült lencsevégre kapnia azokat az akcióban lévő kereskedőket, akik éppen több száz euróért próbáltak különféle „gyógyító“ eszközöket eladni a mit sem sejtő nyugdíjasoknak.

 

Van itt egy lézerünk 650 nanométeres hullámhosszal. Kimondottan otthoni gyógyításra alkalmas. Az akupunktúrás pontokon keresztül működik, enyhülést ad, a gyulladás és a fájdalom pedig rögtön elmúlik. A lézer ára 1800 euró körül mozog, de most 500 euróért elvihető“ – mondta az operátor. Miután rájöttek, hogy az illető személyek a tévéből vannak, a termékek kínálgatását, illetve árulását azonnal befejezték. Az operátor azt állított, hogy ő csak asszisztens és beszélnie kell az orvossal.

 

Az ajtóban vártatlanul megjelent az orvos is, aki egy másik emberrel együtt a Markíza TV operatőrét kísérte ki. Menet közben pedig megérkezett a következő berendelt nyugdíjas asszony is a „doktor úrhoz”.

 

 hirdetes_810x300  

Ön valamilyen terápiára jött?“ – kérdezte tőle a riporternő. „Nem, a magyar orvoshoz. Állítólag van valamilyen gépe, amivel diagnosztizálni tudja a betegségeket a testben“ – válaszolta.

 

Dunaszerdahely egyik utcáján két olyan „rendelő” is működik, ami a betegségek diagnosztizálásával és egészségügyi segédeszközök árusításával foglalkozik. Véletlenül mindkét „rendelőnek” ugyanaz a személy az ügyvezetője.

 

Forrás: TvNoviny

 

Felvételen kívül az egyik nyugdíjas asszony elárulta, hogy a kivizsgálás kb. 20 percig tartott, majd az orvos táplálékkiegészítőt, koenzim-Q10-et kínált neki 80 euróért. Ugyanezt a terméket más idős nyugdíjasokkal nyomás alatt 250 euróért vásároltatták meg.

 

A szóban forgó „orvos” nem más, mint dr. Schéder Ákos Magyarországról. A Szlovák Orvosi Kamarában sosem hallottak róla, a nyilvántartásba egyáltalán nincs bejegyezvea, a Magyar Orvosi Kamarában pedig 13 éve nem szerepel.

 

dr. Schéder Ákos Forrás: ospalosbarat.eu

 

„Amennyiben kihúzták és nincs benne az orvosi a nyilvántartásban, akkor se önállóan, se önállótlanul nem praktizálhat orvosként. Nem hihetünk mindenkinek, aki azt mondja, hogy ilyen meg amolyan orvos, fehér köpenyt visel és 200–300 euróért valami olyan csodaszert kínál, ami megszabadít minket az összes fájdalomtól”.

 

TVnoviny.sk

Nyitókép: TV Markíza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!