Az ősz beköszöntével újra aktívabbá válnak a politikusok, így telített a vasárnapi politikia vitaműsorok kínálata is. 

 

A TA3 V politike című vitaműsorában múlt héten Robert Fico egyedül reprezentálta pártja és saját maga elképzeléseit, mivel egy félreértést követően vitapartnere, Richard Sulík nem volt ott. Ettől függetlenül – vagy ezzel együtt – Fico ma is a TA3 vendége lesz, igaz most már ott lesz vitapartnerként az SaS pártelnöke is, valamint szót kap majd a Jean-Claude Juncker helyére pályázó Maroš Šefčovič smeres uniós biztos is.

 

A Norbert Dolinský vezetésével zajló vitában többek között Szlovákia gazdasági növekedése, a munkanélküliség alakulása, valamint a kormánykoalíció életszínvonalat növelő intézkedései kapnak majd teret. Az adás 11 órakor kezdődik.

 

 hirdetes_300x300  

Az RTVS O 5 minút 12 című műsorában Ján Richter munkaügyi miniszter és Jozef Mihál korábbi munkaügyi miniszter vitáznak majd. A Jozef Hajko vezette műsorban a munkaerőpiac aktuális helyzetéről, a nyugdíjkorhatár befagyasztásáról és az aktuálpolitikai helyzetről folyik majd a diskurzus. A műsor 11:55-kor kezdődik.

 

A Markíza újonnan indított Na telo című vitaműsorában Bugár Bélát és Veronika Remišovát hívták meg. A témák között szerepel František Imrecze  hétközi lemondása a Pénzügyi Főigazgatóság éléről, valamint a közelgő államfőválasztás, melyen maga Bugár is indul. A nézők a műsor alatt a facebook-on szavazhatnak, hogy a két felszólaló politikus közül ki győzte meg őket jobban saját érveivel. A műsor 13 órakor kezdődik.

 

Körkép.sk

Nyitókép: cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!