Az Aktuality.sk értesülései szerint a NAKA kommandósai Marián Kočner, jelenleg őrizetben levő, maffialistán szereplő nagyvállalkozó otthonában tartanak házkutatást. A rendőrség közlése szerint

 

„Ma házkutatásokat tartunk több helyszínen egy konkrét személyhez köthetően, akit erőszakos bűnténnyel gyanúsítanak”

 

Eszerint a mostani akció nagy valószínűséggel a Kuciak-gyilkossággal függ össze. A Kuciak-gyilkosság főgyanúsítottjai közül Andruskó Zoltán Komáromi járásbeli vállalkozó nevezte meg Marián Kočnert a leszámolás megrendelőjeként. Kočner a Markíza televízióval kapcsolatos váltóügy miatt került őrizetbe néhány hónappal ezelőtt.

 

A gyilkosság gyanúsítottjainak letartóztatása után a Speciális Büntetőbíróság besztercebányai központjából Kočnert átszállítottak a lipótvári börtönbe, a hivatalos közlések szerint azért, hogy ne tudja befolyásolni a vádlottakat, akik szintén ott töltik vizsgálati fogságukat.

 hirdetes_810x300  

 

A kommandósok sajtórértesülések szerint ma nem kevesebb, mint 20 helyszínen tartanak házkutatást, a Bonaparte luxuskomplexumban már voltak. Kočner ott Robert Fico exkormányfő lakásával szomszédos lakással rendelkezik.

 

 

 

 

Aktuality.sk

Nyitókép: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!