Az autó tulajdonosa az ügyészségen jelentette be annak a fehér Mercedesének az eltűnését, amelyen a Kuciak–Kušnírová-gyilkosság állítólagos megrendelője, Alena Zsuzsoáv furikázott.

 

A komáromi rajtaütés során Alena Zsuzsová háza előtt állt az a fehér, luxus Mercedes, melyet májusban Marián Orság vállalata, a KTL ZM vásárolt lízingre. A Plus 7 dní hetilap ma arról tájékoztatott, hogy Orság az ügyészségen jelentette be az autó eltűnését.

 

Állítólag a vállalkozónak fogalma sincs arról, hogy hova tűnt az autó, de fél, hogy valamilyen bűntett elkövetésére, esetleg a lejáratására használhatták fel. A Plus 7 dní szerint Orság azt mondta az ügyészségen, hogy a gépkocsit nem használta, és az egyik ismerősének, Jozef Dučáknak adta ki bérbe.

 

 hirdetes_400x285  

Az Orság és a Dučák között megkötött bérleti szerződés 2018 végéig szólt. A Plus 7 dní szerint azután, hogy Orság megtudta, a fehér Mercedest a Kuciak–Kušnírová-gyilkosság megrendelésével vádolt Alena Zsuzsovával hozták összefüggésbe, azonnal visszakövetelte az autót, ám Dučák nem reagált.

 

Széffosztás

 

Szerdára virradóra éjszaka ismeretlen tettesek betörtek Orság Tesgal nevezetű verebélyi cégébe. A Plus 7 dní hetilap szerint a tolvajok Orság vállalatában két széfet kutattak át, ahonnét némi készpénzt is elloptak. A vállalkozó szerint, azonban lényegtelen összegről volt szó. Orságnak az a gyanúja, hogy az elrejtett szerződést keresték, vagy így akarták közvetve megfenyegetni.

 

A Technopol-ügy bírósági aktáiból eltűnt 300 oldal Jozef Dučákot is érinti, ugyanis Dučák Aarow elnevezésű vállalata részvényekkel rendelkezik a Technopol Servisnél.

 

Plus 7 dní

Nyitókép: Branislav Wáclav/Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!