A rendőrség ismét óriási médianyomás alá került – konstatálta Denisa Saková szlovák belügyminiszter ma sajtótájékoztatóján a Za Slušné Slovensko elnevezésű mozgalom ellen tett névtelen feljelentés kapcsán.

 

„Mint belügyminiszter, soha nem avatkoztam bele semmilyen nyomozásba, és ez most is így lesz. Tisztában vagyok a felelősségemmel, minden kollégámtól elvárom, hogy a munkáját a törvénnyel összhangban végezze.”

 

jelentette ki Saková azzal, hogy a rendőrség nem lehet a politika tárgya. A belügyminiszter azt is hangsúlyozta, hogy a rendőrségnek minden büntető feljelentést meg kell vizsgálnia, függetlenül attól, hogy ki ellen tették.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Bűnügyi Ügynökség (NAKA) nyomozója kihallgatta a Za Slušné Slovensko tüntetések szervezőit egy állítólagos névtelen feljelentés miatt, amely szerint a tüntetések célja államcsíny volt, amit Soros György finanszírozott.

 hirdetes_300x300  

 

Šeligáék kedden bejelentették, hogy pénteken újra tüntetéseket szerveznek nem csak Pozsonyban, de az ország több nagyvárosában.

 

teraz.sk, körkép.sk

Nyitókép: topky.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!