A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) frakcióvezetője szerint Bugárék felszólítását, hogy Andrej Danko vállaljon személyes felelősséget, Andrej Kiska államfőnek is címezhették volna.

 

Tibor Bernaťák szerint Andrej Danko egyedül a családjának, az SNS képviselőinek, az SNS tagjainak és a választóinak tartozik felelősséggel.

 

Így reagált az SNS frakcióvezetője a Most-Híd csütörtöki felszólítására, miszerint Dankonak a plágiumbotránya miatt személyes felelősséget kellene vállalnia. A vele szembeni bizalom kérdéséről egyedül az SNS közgyűlése határozhat, a választásokon pedig a választópolgárok. Senki másnak nincs joga ilyen nyilatkozatokat tenni.

 

 hirdetes_300x300  

Az SNS szerint a Most-Híd nem objektív

 

Az SNS frakcióvezetőjének nem tetszik az a kettős mérce sem, ahogy Bugár koalíciós partnerként Dankoval szemben viselkedik.

 

 „Ha Bugár Béla és a Most-Híd objektív akar lenni, elvárjuk, hogy hasonló felszólításokat címezzen az államfő felé is. Kiskával szemben ugyanis – ellentétben Dankoval – , már a bíróság is megállapított a törvénytelenséget”

 

– tette hozzá Bernaťák.

 

Barátból ellenség? – Bugár házhoz jött Dankohoz az újabb megaláztatásért

 

Az SNS parlamenti képviselőit meglepte az is, hogy Bugár milyen formában (szerk. megj. SMS-ben) kommunikálta feléjük az egészet.

 

Az SNS frakcióvezetője szerint, ha a Most-Híd azt gondolja, hogy a jelenlegi kormánynak már nincs jövője, megvonhatják a bizalmat Dankotól a vele szembeni bizalmi szavazásnál.

 

Hozzátette, hoyg az SNS teljes mellszélességgel kiáll saját pártelnöke mellett.

 

Nyitókép és forrás: webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!