Nyitókép: David Ištok/Aktuality.sk

 

A Kuciak–Kušnírová gyilkosságot megrendelő Alena Zsuzsovának a Bonaparte lakókomplexum építésével kapcsolatos csalások megsemmisítésében is benne lehetett a keze.

 

Zsuzsovának a Bonaparte lakókomplexummal kapcsolatos tevékenységeiről Andruskó Zoltán – a gyilkosság közvetítője – vallott a nyomozóknak. Andruskó az a gyanúsított, aki letartóztatása óta együttműködik a rendőrséggel, és mindenről beszámol, amiről csak tud.

 

 hirdetes_300x300  

Andruskó vallomása szerint Zsuzsová a múltban megkérte arra, hogy segítsen neki megsemmisíteni a nyomokat a Real Forum Invest vállalat után – tájékoztatott a Denník N. A Real Forum Invest Ladislav Bašternák, Ivan Piterka és Stanislav Plutko azon közös vállalata, amelyik a Bonaparte lakókomplexumot építtette.

 

Andruskónak az volt a feladata, hogy a vállalatba egy fehér lovat szerezzen Magyarországról, hogy a rendőrség nem tudjon hozzájutni a számviteli dokumentumokhoz.

 

A Bonaparte lakókomplexum Marian Kočnerrel is kapcsolatba hozható, ugyanis az ő vállalatának is volt egy hatalmas lakása a komplexumban, mégpedig Robert Fico tőszomszédságában.

 

Denník N

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!