Robert Kaliňák volt belügyminiszter legutóbb azzal okozott felfordulást, hogy bejelentette, távozik a parlamentből. Akkor azt állította, hogy több időt szeretne szentelni a családjának.

 

Kaliňákot újonnan az amerikai egyesült államokbeli Las Vegasban csípték lencsevégre egy luxusszállodában.

 

A Ján Kuciak újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolása utáni, a tüntetők által kifejtett nyomás tíz év után térdre kényszerítette Kaliňákot, és távozott a belügyminiszteri posztból. Egy rövid időre ugyan még megvetette a lábát a parlamentben, de a törvényhozói munka nem sokáig nyerte el a tetszését.

 

 hirdetes_810x300  
Fotó: Nový Čas

 

 „Az utóbbi fél évben több időt tudtam a családomnak szentelni, és rájöttem, hogy a velük szembeni adósságom jóval nagyobb, mint ahogyan azt elképzeltem“

 

– jelentette ki decemberben Kaliňák. A volt belügyminiszter jelenleg egy ügyvédi iroda megalapításán ténykedik, de úgy tűnik, hogy nem ez az elsődleges prioritása.

 

A Nový Čas birtokaiba került fotókon Kaliňák éppen a bűn városában, Las Vegasban tengeti mindennapjait. A fotón a családtagjai közül senkit sem látni, helyette két férfi társaságában éppen a Bellagio luxusszálloda recepcióján jelentkezik be.

 

Fotó: Nový Čas

 

Az ikonikus Bellagio hotelben egy átlagos szoba ebben az időszakban 300–600 euróba kerül. Amennyiben Kaliňák és a társai az elnöki lakosztályt választottak maguknak, akkor egyetlen éjszakájuk 4 400 eurót kóstálhatott.

 

Robert Kaliňáktól nem állnak távol az extravagáns luxusnyaralások. Tavaly áprilisban például a napos Dubajban pihente ki „fáradalmait“.

 

Nový Čas

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!