Alig 11 hónappal kisfia megszületése után, a királyi család hivatalos oldalán jelentették be, hogy Szófia värmlandi hercegné ismét várandós.

 

A 32 éves Szófia värmlandi hercegné tavaly április 19-én egy kisfiúnak adott életet, most pedig kiderült, hogy a gólya ismét látogatást tesz a hercegi párnál.

 

Azt már tudni lehet, hogy Károly Fülöp herceg és felesége újabb gyermeke szeptemberben érkezik, de arról egyelőre nincs információ, hogy a 11 hónapos Alexandernek öccse vagy húga lesz-e. A korábbi döntésük miatt nagyon is lehetséges, hogy ezt a szülők ismételten csak a szülőszobában szeretnék majd megtudni.

 

 hirdetes_810x300  

 

Károly Fülöp és Szófia esküvője 2015-ben egyébként igazi botránynak számított, ami nem csoda, hiszen a herceg egy svédországi valóságshow-szereplőt vett el, aki korábban inkább vetkőzött, mintsem elegáns ruhákban jótékonykodott. Sofia Hellqvisttel való kapcsolata hatalmas sajtóvisszhangot okozott, de az évek alatt a hercegné belopta magát az ország szívébe, pont olyan közkedvelt lett, mint Katalin a britek körében.

 

Forrás: justjared.com

Nyitókép: hellomagazine.com

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!