Felgyorsult életvitelünkben sok más mellett az étkezési szokásaink is megváltoztak. Gyorsan szeretnénk az ételeinket elkészíteni, hogy minél több időt szentelhessünk kedvenc időtöltéseinknek vagy családunknak. A gyorsaság nem mindig párosul minőséggel, viszont vannak termékek, amelyek segítségével nem csak ízletesek lesznek a bennük készített ételek, de időt, pénzt és energiát is takaríthatunk meg velük. Ettől a gondolattól vezérelve alakult meg Ipolyságon 2004-ben Kurali Csaba és Karolina vezetésével az Ego*line Kft.

 

A két személlyel indult vállalkozás ma már több mint tizenöt főt foglalkoztat. Semmit nem bízva a véletlenre, az irányítást maguk vették a kezükbe. Céljuk az volt, hogy termékeik minél szélesebb vásárlói réteghez eljussanak.

 

Tapasztalataik szerint a hagyományos bolti eladás nem mindig hoz kívánt eredményt, ezért termékbemutatóikon testközelből ismerkedhet meg a potenciális vevő a konyhai eszközökkel. Üzletpolitikájuk, hogy a vásárló működés közben lássa a terméket, tapintsa meg, esetleg ki is próbálja a helyszínen. Az így szerzett tapasztalatok alapján könnyebb döntést tud hozni, mint a boltban vásárolt árunál, ahol csak a hazaszállítás után derül ki, hogy beváltja-e vagy sem az elvárásokat.

 

 hirdetes_810x300  

Mára két fő termékcsalád van a kínálatukban. A svájci Swiss Diamond edénycsalád és a francia Magimix konyhai robotgép, amelyet még Jamie Oliver is előszeretettel vesz igénybe a DUNA TV-n futó harminc perces főzőműsorában. A csúcsminőség a gyártásnál felhasznált anyagok és az évtizedekre szóló garancia mindkét termék családnál vonzó lehet.

 

Kép: egoline.sk

 

A Magimix konyhai robotok indukciós motorja fém és nem műanyag alkatrészekből készül és a gyártó harminc éves garanciája mellett került forgalomba. Keverőtálja a repülőgépek ablakainak a gyártásánál felhasznált, szinte törhetetlen tritán anyagból van. Egy bemutató alkalmával magam is szemtanúja voltam, ahogy egy megtermett üzletkötő két lábbal állt a tálon és semmilyen károsodást nem okozott benne.

 

 

Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a Magimix termékcsalád Szlovákiában forgalmazott modellje mindazoknak a konyhai műveleteknek a birtokában legyen, amelyekre az itteni háziasszonyoknak szüksége van. Ezért egy olyan felszereltségű robotot kínálnak, amelyet csak Szlovákiában lehet megvásárolni. Aki kíváncsi rá, mi mindent tud a robotgép, az az STV 1-en havonta sugárzott „Dámsky klub” főzőműsorában megtekintheti a cég mesterszakácsát, Daniela Jandurovát.

 

A konyhai robotok nem csak a családok segítségére lehetnek, hanem kisebb éttermek, cukrászok is kiválóan hasznosíthatják sokrétűségüket. Az Ego*line Kft. ezt a célközönséget is szeretné megszólítani, hiszen már a termék reklámozása nélkül is kaptak megkeresést ebből a szektorból.

 

A Swiss Diamond termékei a régi korok vasöntvény edényeire emlékeztetnek. Ki ne ismerné nagyanyáink elnyűhetetlen súlyos fazekait, lábasait, amelyek generációról generációra öröklődtek? Ezen edények előnyei lettek ötvözve a modern kor technológiai vívmányaival. Mára alumíniumból, ötvözetből készülnek és a Svájcban csiszolt gyémántok után felmaradt gyémántporral vannak bevonva. Ennek köszönhetően kimagaslóan jó a nem tapadó felületük.

 

Másik tulajdonsága a gyémántnak, hogy a legkeményebb ásványként az ezzel bevont felületek karcmentessé válnak, ezért a gyártó egész életre szóló garanciát tud nyújtani. További előnye még, hogy a felületének köszönhetően zsiradék nélkül vagy minimális mennyiség felhasználásával is elkészíthetjük az ételeinket benne. Az egészséges táplálkozás híveinek ez nem elhanyagolható pont. Csúcskategóriás termék lévén vételáruk nem a legalacsonyabb, viszont kiváló hővezetésüknek köszönhetően gyorsan és szinte minden részüknél felmelegszenek. Ezáltal a sütés-főzés idő lerövidül és kimutatások szerint  csökkenti az  energiára fordított összeget. Így az ára gyorsan megtérül.

 

Mindkét termékcsalád a megfelelő minőségi és biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik és az Ego*line Kft. kizárólagos forgalmazási jogokkal bír rájuk egész Szlovákia területén.

 

Dinamikusan fejlődő csapatukba várják a kommunikatív embereket, akik némi tapasztalattal bírnak ezen a területen és akik számára motiváló lehet a cég egyik legsikeresebb üzletkötőjének havi több ezer eurós fizetése.

 

(x)

Nyitókép: egoline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!