Az ember ősidők óta keresi azokat a módszereket, amivel az ellenkező nemben vágyat, vonzalmat vált ki- Főleg úgy, ha érzi, testi adottságai ezt másképpen nem teszik lehetővé. A sötét középkorban ezekre külön tudományág szakosodott, kuruzslók, boszorkányok kínálták varázsitalaikat. A szerelmi koktélok nem mindig hozták meg a kívánt hatást, cickafarok, egérláb, békanyál összetevőktől ezt nem is lehetett nagyon elvárni.

 

A modern kor kísérleteinek és megfigyeléseinek köszönhetően mára a helyzet változott. Mint már sok mindent, az újabb módszereket is az állatvilágból kölcsönözték. Tudósok rájöttek arra, hogy az állatokban és emberekben is fellelhető feromonok fontos kémiai vegyületek, amelyek a kommunikáció legelső szerepét töltik be.

 

A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket és tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen feromon a férfiaknál jelenlévő androsztenon felismerése volt, amit a férfiak szervezete akaratukon kívül választ ki és vonzza a nőket. Az androsztenonon kívül egy másik vegyület is ismert. Ez az androsztedion, amely csak a férfiaknál van jelen. Ezeknek a vegyületeknek az ellenkező nemre gyakorolt hatásának felismerése után már csak egy lépésre voltak attól, hogy a szépségipar a kozmetikumok gyártói megjelenjenek a termékeikkel.

 

 hirdetes_300x300  

A szlovákiai piacon immár öt éve jelenlévő Topferomony webáruház úttörője azon termékeknek, amik segítenek a másik nem kegyeit elnyerni. Tény, hogy pár csepp parfümtől, vágykeltő illattól még nem alél el a társaságunkban lévő egyén. Viszont egy jó illat egy kellemes, szórakoztató ember aurájában megalapozza az első randevú sikerét.

 

A piac jelenlegi legkelendőbb terméke, a Sex Elixír spanyol csepp

 

Az oldalon megtalálható a piac jelenlegi legkelendőbb terméke, a Sex Elixír spanyol csepp is, amely italba csepegtetve fokozza a szexuális vágyat és buja éjszakák reményét erősíti. Egyes kutatások szerint ezen termékek hatása megkérdőjelezhető, pontosabban fogalmazva nem bizonyított tény.

 

Az viszont mindenki számára egyértelmű, hogy a magabiztos fellépés egy jó illattal karöltve már fél siker. A fogyásra szánt pirulákat sem elég egy pohár vízzel leöblíteni és várni, hogy a kilók maguktól eltűnjenek. A Topferomony terméke, kiegészítők, nem pedig eszközök arra, hogy hódításainkat sikerre vigyük.

 

A Topferomony terméke, kiegészítők, nem pedig eszközök arra, hogy hódításainkat sikerre vigyük.

 

Az oldal kínálata sokrétű, vágykeltők, férfi és női potencianövelők, feromon kivonatok, játékos kiegészítők színes tárháza, melyek között mindenki megtalálja a kedvére valót.

 

Az erotika a mindennapjaink sava-borsa és ehhez kínál minőségi segítséget a Topferomony diszkrét és gyors webáruháza.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!