A csoport utaztatása, melyet többnyire az egészségügyi termékeket forgalmazó vállalat munkatársai alkottak, hét millió dollárba került.

 

A Tien Groups vállalat milliárdos alapító tulajdonosa úgy döntött, nagylelkűen megvendégeli beosztottjait. A 3000 legjobb eredményt elérő munkatársát felpakolta és elvitte Madridba. Az ingyenes út keretében jutott idő vacsorára, ahol megkóstolták a jellegzetes spanyol ételt, a paellát, bikaviadalra és VI. Fülöp spanyol király palotájának megtekintésére is.

 

Az óriási tömegről készült fotókon látni, ahogy az elégedett munkások hosszú piknikasztalnál paellával megrakott tányérjaik ülnek a folyóparton és sangriával koccintanak. Az egészet a vállalat milliárdos tulajdonosa, Li Tyian-jüan fizette egy utazási irodán keresztül.

 

 hirdetes_300x300  

Az útra egy évvel azután került sor, hogy 6400 legjobb alkalmazottja számára egy franciaországi kirándulásra is befizetett. Az utazási iroda képviselője elmondta, hogy idén azért jöttek kevesebben, mert a vállalat szigorúbb eladási célokat határozott meg, Kínában ráadásul kemény konkurenciaharc is zajlik a piaci szegmensben.

Kép: webnoviny.sk

 

Kép: webnoviny.sk

 

Kép: webnoviny.sk
SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!