Szombat reggel a Syma csarnokban megkezdődött a Use Unused által tervezett olimpiai formaruha és az adidas sportfelszerelések átadása a riói Magyar Olimpiai Csapat tagjainak, adta hírül a MOB hivatalos honlapja.

 

A felszerelést háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk, Douchev-Janics Natasa vette át elsőnek még pénteken, igaz, egyelőre csak az adidas sportfelszereléseket, majd elárulta: nagyon tetszik neki.

 

Budapest, 2016. július 2. Földházi Zsófia, a riói olimpián résztvevõ öttusázó fényképezkedik a formaruha átvétele után a Syma Rendezvényközpontban 2016. július 2-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Budapest, 2016. július 2.
Földházi Zsófia, a riói olimpián résztvevõ öttusázó fényképezkedik a formaruha átvétele után a Syma Rendezvényközpontban 2016. július 2-án.
MTI Fotó: Kovács Attila

 

„Kellemesen csalódtam a riói formaruhában, rendkívül kényelmes – mondta az Európa-bajnok öttusázó,Földházi Zsófia a mob.hu-nak. – A legtöbb darabot bármikor szívesen felvenném, hiszen passzolnak a stílusomhoz, egy olyan van közöttük, amelyiket inkább csak otthon hordanék.”

 

 hirdetes_810x300  

Földházi olimpiai felkészülésével kapcsolatban elárulta: nyugodt körülmények között szeretne hangolni Rióra, a nehezén már túl van, úgyhogy augusztusra csúcsformába szeretne lendülni.

 

Budapest, 2016. július 2. Földházi Zsófia, Demeter Bence és Kovács Sarolta (b-j), a riói olimpián résztvevõ öttusázók fényképezkednek a formaruhák átvétele után a Syma Rendezvényközpontban 2016. július 2-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Budapest, 2016. július 2.
Földházi Zsófia, Demeter Bence és Kovács Sarolta (b-j), a riói olimpián résztvevõ öttusázók fényképezkednek a formaruhák átvétele után a Syma Rendezvényközpontban 2016. július 2-án.
MTI Fotó: Kovács Attila

 

„A dobóatlétákra jellemzően nincs nyakam, így nekem nem egyszerű inget vásárolnom – így Pars Krisztián kalapácsvető. Ezért örülök különösen, ha szó szerint rám szabnak egy-egy darabot. London után is szívesen hordtam az akkor kapott öltönyt és inget egyaránt.

 

Én nem igen gyártatok külön öltönyöket, ezért mindíg jól jön egy-egy olimpiai formaruha, amiket az elegáns eseményeken viselhetek. A ruhák egyébként jó anyagból vannak, és van stílusuk.”

 

Budapest, 2016. július 2. Nagy Péter edzõ, Kis Gergõ és Bernek Péter (b-j), a riói olimpián résztvevõ úszók fényképezkednek a formaruhák átvétele után a Syma Rendezvényközpontban 2016. július 2-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Budapest, 2016. július 2.
Nagy Péter edzõ, Kis Gergõ és Bernek Péter (b-j), a riói olimpián résztvevõ úszók fényképezkednek a formaruhák átvétele után a Syma Rendezvényközpontban 2016. július 2-án.
MTI Fotó: Kovács Attila

 

A hivatalos ruhaátadás július 15-ig tart, a majd’ 160 sportolónak és a közel 300 fős delegációnak addig van ideje ellátogatni a Syma csarnokba.

 

r4

 

Az első visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszik a két kollekció, a Rióra készülő olimpikonok elégedettek, és visszaigazolják azt, hogy mind az adidasszal, mind a Use Unuseddal való együttműködés sikeres volt.

 

Az adidas sportfelszerelés négy különböző kollekcióból áll (fotók és bemutató itt), a Use Unused által tervezett formaruha pedig kettőből: a felvonulóból és egy lazább összeállításból áll.

 

r5
Kép: glamouronline.hu

 

A ruhaátadás alkalmával egy 20 fős csapat várja a sportolókat, és 18 próbafülke áll rendelkezésre a Symában.

 

További képek itt.

 

MOB/MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!