Bilincsbe verve vitte el a rendőrség az egyik eperjesi fogorvost. A jelek szerint komoly problémákra számíthat. Az ellene felhozott vád kokainnal való üzérkedés és szexuális praktikák folytatása.

 

A rendőrségi rajtaütés egyenesen az egyik eperjesi lakótelep lakóinak ablaka alatt törént a hétvégén. A kommandósok ott ütöttek rajta a 44 éves Marekon, akit kábítószerkereskedelemmel gyanúsítanak.

 

Az illető fogsebészként dolgozik az eperjesi kórházban. Kokainnal kapcsolatos üzletelését a rendőrség már legalább tavaly december óta megfigyelés alatt tartotta, a hétvégi rajtaütés több hónapos előkészítést követően történt.

 

 hirdetes_400x285  

A Markíza televíziónak nyilatkozó eperjesi rendőrségi szóvívő, Daniel Džobanik szerint

 

„az akcióban legalalább egy személy ismtételt, tiltott kábítószert bebiztosítása miatt érintett. A kokaint legkevesbb három szemály fogyasztotta különböző szexuális praktikák előtt.“

 

Egyelőre nem ismert, hogy nőkről vagy férfiakról van-e szó. A kokaint fogyasztók között azonban legalább egy védett személy is van, aki lehet gyerek, állapotos nő vagy nyugdíjas. A kórház az elfogásról semmit sem tudott, az orvos a kérdéses időszakban nem volt beírva a tervezett szolgálatba.

 

Sme.sk

 

Nyitókép: tvnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!