A Síelők.hu Magyarország legismertebb síportálja, mely minden télisport-rajongó számára hasznos információkkal szolgál. Az olvasók rendszeresen értékelik azokat a síterepeket, ahol már jártak és beszámolókban osztják meg egymással a tapasztalataikat.  A folyamatosan frissülő toplistákból az is kiderül, hogy melyek a legnépszerűbb szlovákiai síterepek.

 

A Síelők.hu Magyarország vezető téli sportokkal foglalkozó portálja. 2001-ben alapították azzal a céllal, hogy összefogja a síelők és snowboardosok közösségét, illetve szakértőkön és saját tapasztalatokon keresztül pontos és hiteles információkat adjon a téma iránt érdeklődőknek.

 

Az alapítás óta rengeteget fejlődött az oldal, komplex adatbázis és rengeteg információ gyűlt össze Európa és a világ síterepeiről. A pályaadatok, sítérképek és síterepleírások mellett óránként frissülő hójelentés, webkamera képek és élménybeszámolók segítik a tájékozódást.

 

 hirdetes_300x300  
A síelők.hu portál 2001 óta meghatározó információforrás a téli sportolók számára.

 

Minden megtalálható az oldalon, ami egy síút megszervezéséhez szükséges, a síterep-kereső segítségével beállíthatjuk a számunkra fontos szempontokat, majd a kiválasztott síterepen kereshetünk szállást, síoktatót, wellness és síelés utáni lehetőségeket.

 

A Hírek rovatban friss információkat is kaphatunk a kiválasztott síterepről, például, hogy milyen fejlesztések voltak a közelmúltban vagy hogyan alakult az időjárás és a hóhelyzet az elmúlt napokban.

 

A Síelők.hu olvasói Chopok-Jasná síterepére járnak a legszívesebben.

 

A kereshető adatbázisokon kívül az évek során összegyűlt beszámolók és értékelések is rendkívül hasznos támpontot nyújtanak. A regisztrált olvasók rendszeresen értékelik azokat a síterepeket, ahol már jártak és élménybeszámolók írására is van lehetőség. A beszámolókat a szerkesztők átolvasás után kiemelik és megjelenítik a síterep adatlapján.

 

Minden országnak két külön toplistája van, az egyik az olvasók értékelései alapján, a másik a síterep oldalának látogatottsága alapján alakul ki. Szlovákia esetében mindkét listában az ország legnagyobb síterepe, a Chopok – Jasná áll az élen.

 

 

A teljes toplisták itt és itt találhatóak.

/x/

 

Nyitókép: Tátralomnic

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.