Szívesen menne operettre? Szereti a retro rendezvényeket? Kedveli az asztaliteniszt? Önkéteskedne egy nagyszabású hagyományőrző rendezvényen? A Galántai járás településein minderre talál lehetőséget:

 

Vágpatta községben április 24-én, kedden 9.00 órától Föld napi községhatár tisztítást szerveznek.

 

A Galántai Művelődési Központban április 24-én, kedden 16.00 órai kezdettel bemutatásra kerül a Csárdáskirálynő operett.

 

 hirdetes_810x300  

 

A Galántai Népművelési Központ április 26-án, csütörtökön 9.30-tól a mentálisan sérült és autizmus spektrum zavarokkal élő gyermekek szülei részére találkozónak ad otthont.

 

A nagyfödémesi kultúrházban április 27-én, pénteken 15.30-tól Retro Showt rendeznek. Fellépnek a szlovák tanítási nyelvű óvodások.

 

A taksonyi tájházban április 28-án, szombaton 13.00 és 17.00 óra között idegenvezető jelenlétében szabad látogatás és gyermekprogramok lesznek. Mindez ingyenesen.

 

A Slavoj Sládkovičovo (Diószeg) Asztalitenisz Szakosztálya az 1. ligába jutás tétű selejtezőmérkőzést tart április 28-án, szombaton 16.00 órakor a Diószegi Összevont Iskola tornatermében.  A Slavoj Sládkovičovo A és az Inter Bratislava játszik.

 

A nagyfödémesi kultúrházban április 28-án, szombaton 18.00 órakor a Duna Televízió Hazajáró c. műsorának szerkesztőivel lesz közönségtalálkozó.

 

 

Az alsószeli kultúrházban április 28-án, szombaton 19.00 órától a XIV. Alsószeli Jurtanapokra tartanak toborzót. Részletek ITT.

 

 

A Galántai Művelődési Központban április 28-án, szombaton 19.00 órától táncmulatság lesz a „Találkozó nemcsak a magányosok, egyedülállók részére” címmel.

 

Összeállította: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!