A héten sem marad zenei mulatságok nélkül Budapest: a The Bloody Beetroots és a Punnany Massif megtáncoltat, az Apostol múltat idéz. A nyolcadik kerület zegzugaiban a híres magyar költők nyomai után lehet kutatni, ráadásul egy jótékonysági kutyafesztiválra is benézhetünk. 

 

The Bloody Beetroots, július 19. @ Budapest Park

 

Az olasz dance-punk zenekar szokás szerint eszelős bulikat szokott tartani, most viszont még ennél is eszementebbet ígérnek, ráadásul új anyaggal térnek vissza Magyarországra. Előznekarnak is hasonló őrültség dukál: a We are Scientist melegíti be Rifoéknak a terepet. A belépés egyébként Balaton Sound-karszalaggal ingyenes, egyébként itt lehet jegyet venni.

 hirdetes_810x300  

 

Dogmopolitan Jótékonysági Kutyafesztivál, július 19. @ Bókay Kert

 

Ha már lassan mindennek van fesztiválja, pont a kutyák maradnának ki ebből? A Dogmopilitan ráadásul jó cél érdekében jött létre: minden évben a fesztiválból befolyt összegekből egy kevésbé ismert kutyamenhelyet támogat. Emellett a felelős kutyatartás fontosságát hangúlyozzák előadásokkal és fórumokkal, mellé pedig igazi, kutyásoknak való programokat is kínálnak: lesznek koncertek, rendőrkutya-show, kutyás bemutatók, állatsimogató. Kutyákat és kutyátlanokat egyaránt szívesen várnak, részletes program és jegyrendelés itt.

Fotó: dogmopolitan.hu

 

Ilyen volt az Ifi-park: Apostol, július 20. @ Várkert Bazár

 

Az Omega, D. Nagy Lajos és Hobo után tovább folytatódik a Várkert Bazár múltidézése: ezúttal az Apostol együttes szállítja a nosztalgiahangulatot. Az 1961 és 1984 között működő legendás kulturális színtér emlékét Apostolék jól ismerik, így aki nosztalgiázna kicsit, az még jegyekhez tud jutni itt.

 

 

Punnany Születésnapi Karnevál, július 21. @ Budapest Park

 

A karneválszezon már rég elmúlt, ez azonban nem akadályozza Punnanyékat, hogy megrendezzék a szervezők állítása szerint „az év legkúlabb születésnapi zsúrját”. A fennállásuk 15. évét ünneplő zenekar a PASO-t hívta társul, így a tánc garantált lesz, ahogy a 15 év legnagyobb Punnany-slágerei is. Jegyek még kaphatók itt.

Fotó: Facebook

 

Híres íróink nyolcadik kerületi élete, július 22. @ Nyolcadik kerület

 

Aki vasárnap reggel frissen és üdén ébredne, és valami kultúrprogramra fájna a foga, annak jó hírünk van: ismét tematikus túra indul a belvárosban, hogy az érdeklődők a híres magyar költők láthatatlan lábnyomait követve megismerjék azokat a helyeket, útvonalakat, ahol a nemzet nagyjai is megfordultak. A két és fél órás túra Gosztonyi Ákos vezetésével indul a Gutenberg térről, további információk és a jegyár az alábbi linken találhatók.

Főkép: regus.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!