A fővárosban tölti a szilvesztert és az új esztendő első napját? Akkor olyan szilveszteri és újévi programokat ajánlunk figyelmébe, amelyekkel garantált a remek hangulatú óvébúcsúztatás és újévkezdés!

 

2018. december 29. (szombat) – Waltz in Black – Silvester edition

 

Légy te is részese az idei év utolsó Waltz in Black partijának. A keverőpultok mögött DJ Dirty77 & Carlos és a vegyes zenei stílus: new/dark wave, 80s, new romantic, electro, batcave, gothic, postpunk, alternative…

 

 hirdetes_300x300  

 

2018. december 21. (hétfő) – Pozsony mítoszai és legendái

 

Az idei év utolsó pozsonyi sétája december 31-én, hétfőn 17.00 órától kerül megrendezésre. A séta a Mihály-kapu előtti hídról indul. A szilveszteri séta során a régi városi legendákról és az újévi babonákról lesz szó. A séta hossza 1,5–2 óra. A belépő tetszőleges (maximum 5€/fő).

 

 

2018. december 31. (hétfő) – TECHNO: NYE: SUBCLUB

 

Idén szilveszterkor a Subclubban a technóé lesz a főszerep. Az év végi felhozatal nagyon erős lesz, hiszen a hazai „mestereken” kívül (Loktibrada, Benco, Leia Drex, Blowjon és Detekm) zenélni fog a görögországi hostia Endlec (Analogue/Mord) és a spanyolországi Hurtado. Kezdés: 21.00 órától, belépő 12€–20€.

 

 

Bővebb infó itt.

 

2018. december 31. (hétfő) – Re:fresh Silvester

 

A Re:fresh club mindenkit szeretettel vár arra a szilveszteri partira, ahol garantált a mulatás, az őrült táncolás, a mosolygós baráti sereg és a remek étel! A talpalávalót biztosítja DJ Metys és DJ Fancy. Kezdés: 19.00 órától.

 

 

A foglalással és a négyfogásos menüvel kapcsolatos infók itt.

 

2018. december 31. (hétfő) – Szilveszter a Dunaj kultúrcentrumban (KC Dunaj)

 

Ünnepelje az új esztendő eljövetelét zenével, étellel, itallal és főként egy remek társasággal. A talpalávalót „húzza“: DJ GADJO.CZ és a Lovesong Orchestra. Belépő: 29€ – az ár tartalmaz egy üveg bort, a szilveszteri káposztalevest, amit a KC Dunajt teraszán főznek, valamint szendvicseket és üdítőt.

 

 

Bővebb információ itt.

 

2018. december 31. (hétfő) – Szilveszteri variéte

 

Eredeti program variéte stílusban, különleges atmoszféra, szofisztikált kevert italok és minőségi pezsgő, dress coda, mi és Önök! Kezdés: 20.00 órától a Red Cat Cabaret Clubban. Belépő: 90€.

 

 

Bővebb információ itt.

 

2018. december 31. (hétfő) – Szilveszter a Srdcovka Redutában

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a Srdcovka Reudta exkluzív helyiségeibe, ahol a 2019-es esztendőt olyan exkluzív vendégekkel várhatják, mint Juraj Zaujec, Robo Papp és Lucia Bugalová. Kezdés: 19.00 órától. Belépő: 29€.

 

 

Bővebb információ itt.

 

2018. december 31. (hétfő) és 2019. január 1. (kedd) – Szilveszteri és újévi koncert a Szlovák Filharmóniában

 

Bővebb információ itt.

 

2018. december 31. (hétfő) – Szilveszteri koncert a Pozsonyi Nemzeti Színház új épületében

 

Program és bővebb információ itt.

 

2019. anuár 1. (kedd) – Megemlékezés Pozsony cseh légiósok általi megszállására

 

Január 1-jén, kedden 15.00 órai kezdettel rendezik meg a pozsonyi Szent Márton dóm Pálffy- kápolnájában a Pozsony 100 évvel ezelőtti cseh légiósok általi megszállására történő megemlékezést.

 

Összeállította: Takács Henrietta

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!