A magyar labdarúgó-válogatott 3-2-re kikapott a vendég svájci csapattól a pénteki világbajnoki selejtezőmérkőzésén a Groupama Arénában.

 

A gól nélküli első félidőt követően a vendégek Lang Ádám hatalmas hibáját kihasználva az 51. percben Haris Seferovic révén szereztek vezetést, két perccel később azonban Szalai Ádám egyenlített. A vendégek a 67. percben Ricardo Rodríguez kapásgóljával kerültek újra előnybe, ám a 72. percben Szalai második találatával ismét egyenlő lett az állás.

 

Budapest, 2016. október 7. Szalai Ádám (j) örül a második góljának a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezõjének B csoportjában játszott Magyarország - Svájc mérkõzésen a budapesti Groupama Arénában 2016. október 7-én. Magyarország-Svájc 2-3. Balra Gera Zoltán, aki ezzel a mérkõzéssel a harmadik a válogatottsági örökrangsorban. MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2016. október 7.
Szalai Ádám (j) örül a második góljának a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezõjének B csoportjában játszott Magyarország – Svájc mérkõzésen a budapesti Groupama Arénában 2016. október 7-én. Magyarország-Svájc 2-3. Balra Gera Zoltán, aki ezzel a mérkõzéssel a harmadik a válogatottsági örökrangsorban.
MTI Fotó: Illyés Tibor

 

A hajrában mindkét gárda a győzelemért támadott, végül a svájciak a csereként beállt Valentin Stocker révén megszerezték a három pontot érő gólt.

 hirdetes_300x300  

 

A két mérkőzésen egy pontot gyűjtött magyar válogatott hétfőn Rigában Lettország vendégeként lép pályára.

 

MTI

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!