Újraindult portálunk Régiósfoci rovata, melyben a hétvégi alsóbb osztályú regionális mérkőzések eredményeit foglaljuk össze a teljesség igénye nélkül.

 

Dunaszerdahelyi járás

 

  • AG Sport Liga

 

A dunaszerdahelyi járás AG Sport Ligájában Szap behozta lemaradását – már ami a lejátszott meccsek számát illeti. Pénteken pótolták az elmaradt Pozsonyeperjes elleni mérkőzésüket, melyet 2:1-re meg is nyertek. Az újjáéledő csenkeikek Izsapról raboltak 3 pontot, Szentmihályfa pedig győzelmével beelőzte Felsőpatonyt.

 hirdetes_300x300  

 

 

A bajnokság állása 20 forduló után:

 

 

  • VII. Liga

 

Csilizpatas pontot mentett hazai pályán, a szorosan egymás nyakába lihegő Nagypaka és Nagyudvarnok is győzni tudott idegenben.

 

 

A bajnokság állása 20 forduló után:

 

 

  • VI. Liga – U19

 

Nagyabony kikapott hazai pályán, így Csallóközcsütörtök – aki viszont nyert, már csak két ponttal van lemaradva a második helyről.

 

 

A bajnokság állása 17 forduló után:

 

 

Komáromi járás

 

  • MEVA VI. Liga

 

Komárom 4 góllal győzte le otthon a vágfüzesieket, Marcelháza szintén hazai pályán parádézott a sereghajtó örsújfalusiak ellen.

 

 

A bajnokság állása 20 forduló után:

 

 

  • VII. Liga

 

Az éllovas Pat négy gólt rúgott idegenben a Tany otthonában, Csicsó otthon tartott egy pontot, Ifjúságfalva pedig idegenben kapott ki.

 

 

A bajnokság állása 14 forduló után:

 

 

Érsekújvári járás

 

  • MEVA VI. Liga

 

Barsfüss átvette a vezetést a tabella élén, miután Dögöstől raboltak három pontot, miközben az addig első helyen álló Bánkeszi kikapott idegenben Lippától.

 

 

A bajnokság állása 19 forduló után:

 

 

Galántai járás

 

Hidaskürtnek idegenben sikerült győzni a Kismácséd ellen, Szered és Diószeg döntetlenezett, Vízkelet otthon tartotta a három pontot.

 

 

A bajnokság állása 17 forduló után:

 

 

Lévai járás

 

  • Mevasport VI. Liga

 

Gólzáporosak voltak a Lévai járás VI. ligájának mérkőzései: Garamújfalu, Ipolyság és Újbars is 6-ot rúgott ellenfelének, míg Beregalja idegenben varrt be 7 gólt.

 

 

A bajnokság állása 19 forduló után:

 

 

Körkép.sk/KPA

Nyitókép: körkép.sk/kollázs

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!