Egy küzdelmes, kiegyenlített mérkőzésen végül egyik csapat sem bírt a másikkal. A DAC ugyan kétszer is vezetett, de Zólyombrézó (Podbrezová) mindkétszer gyorsan egyenlíteni tudott. A sárga-kékek nagyon akartak, de a vendégek is megmutatták, hogy nem véletlenül állnak a tabella 3. helyén. 

 

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A kezdeti hazai nyomás után a vendégek is egyre több bátor támadást vezettek. Šafranko góljára is gyorsan érkezett a válasz. Az első 45 perc után 1:1-es állással vonultak az öltözőbe a csapatok.

 

Hasonlóan pörgős volt a második félidő is. Vida Kristopher az 59. percben megszerezte a DAC második vezető gólját, ám négy perc múlva ismét jött a válasz a vendégektől.



László Csaba cseréivel még nagyobb hangsúlyt helyezett a támadásokra. Beállt Mervó Bence is, több szépen kivitelezett akciót is láthattunk, ám sajnos a győzelmet jelentő gól nem érkezett meg a mérkőzés végéig. Bár László Csaba csalódott, de megdícsérte játékosait és megköszönte a szurkolók buzdítását is.

 hirdetes_300x300  

 

DAC-Zólyombrézó (Podbrezová) 2:2.

 

Még mindig van esély az Európa-ligára – a következő két mérkőzésen 6 pontot kell szerezniük a sárga-kékeknek

 

Legközelebb pénteken Poprádon mérkőznek meg a dunaszerdahelyiek a Sároseperjessel (Prešov).

 

Körkép.sk

 

Helyszíni képek és videók a mérkőzésről, valamint az edzői értékelések:

 

László Csaba csalódott: DAC-Zólyombrézó (Podbrezová) 2:2, Képek, videók, beszámoló

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!