Ahogy arról korábban beszámoltunk, a DAC klubvezetése eltörölte a nőknek szóló kedvezményes jegyek árusítását, helyette viszont bevezették a Family jegycsomagokat.

 

Tornyai Martin az fcdac.sk-nak nyilatkozva elmondta, hogy maguk a szurkolók tették fel a kérdést, hogy miért különböztetik meg a női szurkolókat, így mérlegelték a lehetőségeket és a kedvezmény eltörlése mellett döntöttek.

 

„Alaposan elemeztünk minden érvet és ellenérvet, mielőtt döntésre jutottunk. Őszintén szólva, egyetlen okot sem találtam, amiért az egyik nemet előnyben részesítenénk a másikkal szemben – és ez nemcsak a jegyárakra, hanem általánosságban is értendő. Külföldön nem találkoztam hasonlóval a gyakorlatban, és bár Szlovákiában nem csináltam egy alapos felmérést, nem hiszem, hogy ez mindennapos lenne nálunk”

 

– nyilatkozta Tornyai.

 hirdetes_810x300  

 

Ezzel együtt viszont megállapították azt is, hogy eléggé megterhelő a családi kasszára nézve, ha szeretnének közösen DAC-meccsre járni, így bevezetik a Family jegy- és bérletcsomagokat.

 

„A családi bérletek és belépők a szülőkre és a gyerekekre koncentrálnak plusz arra, hogy pénzügyi szempontból is hozzáférhetőbb legyen a DAC”

 

A belépők és bérletek árjegyzéke az alábbi linkre kattintva érhető el.

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!