Szeptember 13-án délután 16 órától lép pályára a DAC a Slovnaft Cup 3. fordulójában, amikor is az FC Lokomotíva Dévényújfalu (Devínsak Nová Ves) fogadja a dunaszerdahelyieket.

 

A DAC a Pozsonyivánka elleni 3:1-es győzelemmel indította kupaszereplését, ma pedig ismét egy a III. liga pozsonyi csoportjában szereplő ellenféllel csap össze.

 

A Dévényújfalu az előző idényt a harmadik liga hetedik helyén zárta, a mostani évadban pedig 5 találkozó után a 8. helyen állnak a tabellán.

 

 hirdetes_810x300  

A hazai klub döntése szerint a stadion kapui háromnegyed órával a mérkőzés kezdete előtt, 15:15 órakor nyitnak. A DAC-szurkolók a vendégszektor mögötti Vápencova utcában hagyhatják gépjárműveiket. A belépőjegy ára egységesen 3 euró.

 

A Slovnaft Cup szétírása szerint a 2. fordulóban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyesek következnek. A negyedik fordulótól (hivatalos játéknap: szeptember 27.) minden egyes játéknap párosításait külön sorsolják. A Slovnaft Cup 1.-4. fordulójában mindig az alacsonyabb osztályban szereplő klub a pályaválasztó. Az első három fordulótól eltérően, a negyedik fordulóban már nem érvényes a kelet – nyugat felosztás, illetve a sorozat ezen fázisában a Fortuna Liga csapatai kiemeltek, így nem kerülhetnek össze.

 

A mai mérkőzést a 213 TV élőben közvetíti, ugyanakkor portálunk munkatársa a helyszínről élő fb-bejelentkezésekkel, majd a mérkőzés után képes összefoglalóval jelentkezik.

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!