Csütörtökön Bécsben találkozik a Slovan és a Rapid Wien az Európa liga 3. selejtezőkörének visszavágóján, az égszínkék drukkerek azonban kellemetlen hírt kaptak ma.

 

A pozsonyi klub különvonatot rendelt a csütörtöki találkozóra, hétfőn azonban az osztrák rendőrség felborította Kmotríkék terveit, mikor nem engedélyezte az osztrák vasutak használatát.

 

„Ma sokkolt bennünket az információ, hogy az osztrák rendőrség megtiltotta a speciális vonatunk áthaladását az osztrák vasúton, mellyel a Slovan Bratislava drukkerei utaztak volna. Ezt a döntést értelmetlennek, arrogánsnak és a mi szemszögünkből teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk”

 

áll a klub közleményében, mely szerint három nappal a mérkőzés előtt mondani meg, hogy több mint 700 szurkolónak autóbuszokkal kell a találkozóra elutazniuk, „nem fair”, és arra irányul, hogy minél kevesebb pozsonyi szurkoló menjen el támogatni a csapatot Bécsbe.

 hirdetes_400x285  

 

Ifjabb Ivan Kmotrík saját bevallása szerint minden követ megmozgatott, hogy megmásítsa az osztrákok döntését, de nem jött össze.

 

Egyébként eddig 700 Slovan-drukkernek adtak el jegyet a mérkőzésre.

 

sport.sk

Nyitókép: sport.sk

Megosztás:
Címkék: Főoldal

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!