Vasárnap délután 3:2-es győzelmet aratott a DAC a Mol Arénában. Divkovič duplájával és Pačinda utolsó utáni pillanatban érkező góljával sikerült legyőzni a bajnok Nagyszombatot.

 

Hihetetlenül izgalmas és fordulatos mérkőzésen a DAC 3:2-re legyőzte a kerületi rangadón az aktuális szlovák bajnokot. Jól kezdtek a sárga-kékek, már a 7. percben vezetést szereztek Divkovič góljával. A gól megfogta a vendégeket, a DAC jó 20 percen keresztül uralta a játékot, ám a Spartak mégis első helyzetéből egyenlíteni tudott.

 

A második félidőt jobban kezdték a vendégek, a DAC nehézkesen kombinált, átütőerő nélkül. A 62. percben egy gyors támadás után a Nagyszombat megszerezte a vezetést. A DAC mindent egy lapra feltéve kitartóan rohamozott. A fölényt végül az egyenlítő gól koronázta meg a 76. percben, ismét Divkovič révén.

 

 hirdetes_300x300  

A hajrában is tovább támadott a DAC. A játékvezető két egyértelmű tizenegyest sem adott meg a hazaiaknak, sőt, egy ilyen esetben még Davisnak ítélt sárgát színészkedésért.

 

A 9400 néző állva tapsolva űzte, hajtotta a csapatot, a 91. percben pedig Pačinda találatával a győzelmet is megszereztük.

 

DAC – Nagyszombat 3:2

‘7, ’76 M. Divković, ’90+1 E. Pačinda ill. ’29, ’62 A. Ghorbani

 

Képek

 

 

 

 

 

 

 

Videók

 

Nélküled:

 

Marko Divković első gólja a 7. percben

 

 

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!