A szlovák másodosztály harmadik helyén álló KFC Komárom zsinórban két vereséget szenvedett, így már-már kötelező lesz otthon behúzni a három pontot. Olejník vezetőedző védencei az idáig egyedüliként veretlen Garamszentkereszt csapatát fogadja a Komáromi Városi Stadionban.

 

A garamszentkereszti csapat 8 győzelmével és 5 döntetlenjével 3 ponttal előzi meg a tabella harmadik helyén álló komáromiakat, így minden bizonnyal harcos, látványos mérkőzésre számíthatnak a lila-fehér szurkolók.

 

Jozef Olejník és a csapat helyzetét is nehezíti, hogy a megszokott kezdőcsapatból sérülés miatt hiányzik majd két fontos kulcsember, Zemko és Mikeš. Ettől függetlenül az elmúlt két hétvégén elszenvedett két vereséget mindenképpen szeretnék kiküszöbölni a hazaiak, erről tanúskodnak a játékosok mérkőzés előtti nyilatkozatai is.

 

 hirdetes_300x300  

Lukáš Duda, a KFC középpályása szerint a nézők számára érdekes mérkőzés várható majd.

 

„Mindent beleadunk, hogy megmutassuk a szurkolóinknak, hogy itthon mi vagyunk az úr. Győzni akarunk.”

 

Patrik Šurnovský szerint

 

„Igaz, hogy kétszer veszítettünk, de most az a feladatunk, hogy itthon győzzünk. Felelősségteljesen készülünk, hogy jó teljesítmény nyújtsunk, és főleg győzelemmel zárjunk.”

 

Roman Maximilián Kollár a mérkőzés előtt kiemelte, hogy szeretnék visszaadni azt a győzelmi kedvet szurkolóiknak, amit az elmúlt két mérkőzés során elrontottak.

 

A találkozót a Futbalnet TV élőben közvetíti. Lásd alább:

 

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép:

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!