A Vidi FC 1-0-ra legyőzte a vendég görög PAOK együttesét a Groupama Arénában, a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek csütörtöki negyedik fordulójában.

 

A Vidi az 50. percben Milanov találatával szerezte meg a vezetést.

 

 

Scsepovics beadását elsodorta Crespo Milanov elől, de Vinícius visszaszerezte a labdát, háromszögezett Pátkaival, a bal szélről ballal középre adta, ahonnan az ötös rövid sarkától Milanov a kapu rövid felső sarkába fejelte.

 

 hirdetes_810x300  

Európa Liga, L csoport, 4. forduló:

 

Vidi – PAOK 1-0 (0-0)

Milanov (50.)

 

Budapest, Groupama Aréna, 19 800 néző
v.: Palabiyik (török)
Vidi: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Hadzic, Pátkai – Milanov (Nikolov, 60.), Huszti (Kovács I., 66.) – M. Scepovic (Hodzic, 77.).
PAOK: Paszhalakisz – Léo Matos, Varela, José Crespo, Tosca – Sahov, Wernbloom – Limniosz (Biseswar, 60.), el-Kaddouri (Akpom, 63.), Léo Jabá (Varda, 71.) – Prijovic.
gól: Milanov (50.)
sárga lap: Fiola (20.), Hadzic (49.), Nikolov (60.), illetve Léo Jabá (29.), el-Kaddouri (46.),  Sahov (82.)

 

A négyes másik meccsén a Chelsea 1–0-ra győzött a BATE Boriszov otthonában és így már biztos, hogy továbbjut a csoportból. A fehérvári együttes, amely sikerének köszönhetően már hatpontos, és a százszázalékos Chelsea mögé feljött a továbbjutást érő második helyre a csoportban, november 29-én a fehérorosz BATE Boriszov vendége lesz.

 

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Nyitókép: csakfoci.hu

Megosztás:
Címkék: paok vidi

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!