Fotóval frissítve: 20.35. Óriásplakát kampányt indított a Magyar Közösség Pártja (MKP) annak az aláírásgyűjtésnek a támogatására, amelyet a menekültkvóták elutasítása és a helyi népszavazások ügydöntővé változtatása céljával indítottak. A „Te vagy a fontos, támogasd a petíciót” feliratú óriásplakátot pénteki pozsonyi sajtótájékoztatóján mutatta be a felvidéki magyar párt vezetése.

 

„Az országban már hónapok óta masszív óriásplakát-kampány zajlik. Az MKP azonban nem saját magát kívánja propagálni. Számunkra az emberek és a témák a legfontosabbak. Decemberi kampányunkban ezért a migránstéma fontosságára, és a helyi népszavazások eredmények tiszteletben tartására hívjuk fel a figyelmet. A párt 200 óriásplakáttal jelenik meg decembertől Dél-Szlovákia-szerte” – mondta Berényi József, az MKP elnöke a ma reggeli sajtótájékoztatón.

Tallós, 2015. november 27. A szlovákiai Magyar Közösség Pártjának (MKP) óriásplakátja a szlovákiai Tallós (Tomásikovo) településen 2015. november 27-én. Kampányt indított az MKP annak az aláírásgyûjtésnek a támogatására, amelyet a menekültkvóták elutasítása és a helyi népszavazások ügydöntõvé változtatása céljával indítottak. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Tallós, 2015. november 27.
A Magyar Közösség Pártjának óriásplakátja Tallóson (Tomásikovo) 2015. november 27-én. Kampányt indított az MKP annak az aláírásgyûjtésnek a támogatására, amelyet a menekültkvóták elutasítása és a helyi népszavazások ügydöntõvé változtatása céljával indítottak.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

„Ezek az óriásplakátok még nem a párt választasi kampánya”- tette hozzá Forró Krisztián, az MKP kampányfőnöke, aki szerint az óriásplakát kampány kezdete lehet egy új politikának, mert a petíciós akción keresztül megmutatja, hogy számunkra a polgár a legfontosabb.”

 

billboard

 hirdetes_810x300  

 

„Ma már nem elegendő, hogy a politikusok pártirodákból mondják meg, mire van a népnek szüksége. Az emberek részt akarnak venni a megoldások megtalálásában. Erről szól az MKP petíciója” – hangzott el az MKP részéről.

(korkep.sk/MTI)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!