Pár hónapja a fél világ Star Wars lázban ég, és be kell vallani, a Körkép is a kiváncsi, milyen lesz az új Csillagok háborúja. Addig viszont itt a remek alkalom, hogy felfrissítsük emlékeink. A Viasat3 ma, holnap és vasárnap levetíti a klasszikus trilógia három darabját – Új remény, A Birodalom visszavág, A jedi visszatér – a hétvégén.

 

Hol, mikor: Viasat 3, péntek, szombat, vasárnap 21.00 

 

Aki kevésbé rajong a sci-fiért és a komolyabb műfajok felé fordulna, annak szombat estére másik tippünk is van. A Philadelphia volt az első olyan film a mainstream hollywoodi filmgyártásban, mely olyan mindaddig tabunak számító témákat vett elő 1993-ban mint a HIV, az AIDS, a homoszexualitás vagy a homofóbia. Tom Hanks a főszereplő, Andrew Beckett bőrében nyújtott alakításáért megkapta élete első Oscar-díját.

 

 hirdetes_300x300  

Hol, mikor: Duna TV, szombat 21.00

 

Bruce Willis sosem megy nyugdíjba. Ha éppen elmenne is nyugdíjba, mindig történik valami, ami miatt elő kell őt rángatni. Igy van ez a Redben is, ahol a nyugdíjas CIA ügynököt valaki valamiért meg akarja ölni. Előássa hát a régi csapatot, hogy kiderítsék, miért lett hirtelen kellemetlen valaki számára, hogy a „„nyugalmazott, különösen veszélyes“ Willis még nem szagolja alulról az ibolyát.

 

RTL KLUB: Vasárnap, 21:00

(körkép)

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!