Nemsokára kiderülhet, milyen bűncselekményt követett el az N1 Tv volt operatőre László Petra, aki tavaly szeptemberben Röszkénél elgáncsolt egy gyerekével a kezében futó édesapát, és megrúgott egy kislányt és egy kisfiút.

 

László Petra szeptember 8-án a menekültek kitörését filmezte Röszkénél, amikor előbb elgáncsolt egy gyerekével a karjában menekülő apát, majd belerúgott egy szaladó kislányba. Az erről készült felvétel a fél világot bejárta, László Petrát ezután elbocsátották az N1TV-től.

 

 

 hirdetes_810x300  

Eszköz volt Magyarország lerasszistázásához

 

Később a sajtóban üzenve kért bocsánatot. „Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához” – mondta el László Petra.

 

00242206
László Petra. (Kép: népszava.hu).

 

A Szegedi Járási Ügyészség eljárást indított László Petra ellen, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

 

Az elgáncsolt férfi ma Spanyolországban él

 

Az 56 éves Oszama Abdul Mohszen – a gyermekét karjában tartó férfi, jelenleg a spanyolországi Getafében él, a CENAFE fociakadémián dolgozik és 1200 eurót keres. Munkáltatója emellett lakást és nyelvtanfolyamot is biztosít neki. A férfi elismerte, karrierjét nagyban az őt övező médiaérdeklődésnek köszönheti, egy héttel a magyarországi eset után ugyanis már menedéket kapott Spanyolországban.

 

HVG/Hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!