Papp Márk 13. lett 10 km-es nyílt vízi úszásban, az első helyen a holland Ferry Weertman ért célba.

 

Lőrincz Tamás kikapott a nyolcaddöntőben

 

Lőrincz Tamás kikapott a kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a riói olimpia keddi versenynapján. A londoni ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar klasszis a 2013-ban vb-győztes dél-koreai Rju Han Szúval csapott össze, s végül 4-0-ás vereséget szenvedett. Lőrincz akkor folytathatta volna a vigaszágon a küzdelmeket, ha dél-koreai legyőzője fináléba jut.

 

 hirdetes_300x300  
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 16. Lõrincz Tamás (hátul) és a dél-koreai Rju Han Szu a férfi kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntõjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a 2-es Karióka Arénában 2016. augusztus 16-án. A magyar birkózó vereséget szenvedett, akkor folytathatja a vigaszágon a küzdelmeket, ha dél-koreai legyõzõje fináléba jut. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 16.
Lõrincz Tamás (hátul) és a dél-koreai Rju Han Szu a férfi kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntõjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a 2-es Karióka Arénában 2016. augusztus 16-án. A magyar birkózó vereséget szenvedett, akkor folytathatja a vigaszágon a küzdelmeket, ha dél-koreai legyõzõje fináléba jut.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

 

Kiss Balázs nem jutott a nyolc közé

 

Kiss Balázs a nyolcaddöntőben kikapott, így már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a kötöttfogású birkózók 98 kilogrammos súlycsoportjában a riói olimpia keddi versenynapján. A 2009-ben világbajnok magyar a tavaly vb-bronzérmes ukrán Dmitrij Timcsenko legyőzése után a svéd Carl Eric Schönnel csapott össze, akitől 5-3-as vereséget szenvedett. Kiss akkor került volna vigaszágra, ha legyőzője bejut a döntőbe.

 

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 16. Kiss Balázs (b) és az ukrán Dmitri Timcsenko a férfi kötöttfogású birkózók 98 kilogrammos súlycsoportjának selejtezõjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a 2-es Karióka Arénában 2016. augusztus 16-án. A magyar birkózó legyõzte ellenfelét, , így bejutott a nyolcaddöntõbe. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 16.
Kiss Balázs (b) és az ukrán Dmitri Timcsenko a férfi kötöttfogású birkózók 98 kilogrammos súlycsoportjának selejtezõjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a 2-es Karióka Arénában 2016. augusztus 16-án. A magyar birkózó legyõzte ellenfelét, , így bejutott a nyolcaddöntõbe.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

 

MTI

Nyitókép: musz.hu/archív felvétel

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!