A nagy érdeklődésre való tekintettel, továbbá annak érdekében, hogy az érdeklődők számára elegendő időt biztosítsanak a jelentkezéshez, módosították a Felvidéki Gazdaságélénkítő Program pályázati beadásának határidejét október 20-ról október 31-re – tudta meg a Körkép.sk a Széchenyi Programirodához közeli forrásból.

 

A programnak köszönhetően akár 15 ezer euró, legfeljebb 70 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak a felvidéki gazdálkodók és gazdasági szervezetek. Pályázni eszközbeszerzésre lehet többek között kapacitásbővítési vagy akár technológiai fejlesztési céllal. A programban a 2017. január 1. előtt bejegyzett vállalkozások vehetnek részt. A Programiroda célja, hogy a felvidéki magyarok – a nemzeti identitásuk megtartása, megerősítése mellett – gazdasági értelemben is gyarapodhassanak szülőföldjükön.

 

A kérelmek benyújtására ezennel 2017. október 31-ig van lehetőség, a pályázatokat személyesen is be kell nyújtani a Széchenyi Programiroda említett irodáinak valamelyikében.

 

 hirdetes_400x285  

Mint ismeretes, Magyarország Kormánya 5 milliárd forinttal támogatja Dél-Szlovákia gazdasági fellendítését. Az MKP felvidéki stratégiai partnerként szintén segíti a pályáztatást. A pályázati feltételek itt érhetők el: www.baross-palyazatok.eu

 

Körkép.sk

 

Már pályázhatnak a felvidéki vállalkozók a Baross Gábor gazdaságfejlesztési csomagra

Októbertől pályázhatnak a felvidéki vállalkozók a Baross Gábor fejlesztési programban

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!